Connect with us

Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμη η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στο λαϊκό προσκύνημα της σορού

Published

on

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, πηγαίνοντας με τα πόδια από τη Βουλή προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο λαϊκό προσκύνημα της σορού της Φώφης Γεννηματά και να αφήσουν ένα λουλούδι.

Η σορός της έφτασε νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη, όπου στις 14:00 θα γίνει η κηδεία της. Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με τρεις σημαίες: τη γαλανόλευκη, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ. Με πράσινο περιβραχιόνιο και μάσκες του ΠΑΣΟΚ, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά βρίσκονται από το πρωί στην Μητρόπολη και στέκοντα δίπλα από το φέρετρό της.

Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι ο Γιώργος Παπανδρέου, η Νάντια Γιαννακοπούλου και οι άλλοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ μπήκαν στο παρεκκλήσι για να προσκυνήσουν τη σορό του προέδρου του κόαμματος. «Δεν έχω λόγια», ήταν οι τρεις λέξεις που ψέλλισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου ο μοναδικός από τους βουλευτές που περνώντας από τους δημοσιογράφους έκανε μια δήλωση.

24857312
24857309
24857310
papandrou_feretro
proskinima__5_
proskinima__7_
proskinima__18_
proskinima__17_

Όπως ανακοινώθηκε επικήδειους για την Φώφη Γεννηματά θα εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερινα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος. Κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια της Φώφης Γεννηματά οι επικήδειοι θα είναι, μάλιστα, σύντομοι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement