Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πανηγυρική εκκίνηση για τη νέα ΔΕΕΠ Αχαΐας, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεθεπόμενο Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η «επίσημη πρώτη» της νέας ΔΕΕΠ Αχαΐας, σε πανηγυρικό κλίμα και με τη συμμετοχή του συνόλου των στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, αλλά και εκπροσώπου της κεντρικής διοίκησης του κόμματος.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στις 10:30 το πρωί της 6ης Νοεμβρίου και στις 10:30 το πρωί, θα γίνει η τυπική παράδοση παραλαβή «σκυτάλης» από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Ανδρέα Μαζαράκη, στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Αντώνη Κουνάβη, στον χώρο όπου προσωρινά στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ (Φιλοποίμενος 30).
Αμέσως μετά, στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή και πανηγυρική συνεδρίαση της νέας ΔΕΕΠ στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην οποία αναμένεται να παραστούν και να χαιρετίσουν, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι άλλοι τρεις βουλευτές Αχαΐας, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ (αναμένεται να οριστεί σήμερα).
Επίσης, θα απευθύνει την πρώτη του ομιλία, ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ, ο Αντώνης Κουνάβης.
Στην εκδήλωση θα παραστεί το νέο 15μελές Δ.Σ. της νέας ΔΕΕΠ, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων (που επίσης αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα), ενώ επίσης θα προσκληθούν όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη που ανήκουν στον χώρο της ΝΔ (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κλπ) εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, το σύνολο των πρώην προέδρων και πρώην μελών της ΝΟΔΕ Αχαίας, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ και της ΜΑΚΙ, κ.ά.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού και στον χώρο της εκδήλωσης θα μπορούν να παραστούν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης των τελευταίων έξι μηνών.
Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, η νέα διοίκηση της ΔΕΕΠ επιχειρεί ένα δυναμικό αλλά και ενωτικό ξεκίνημα στη θητεία της, προϊδεάζοντας για αντίστοιχη συνέχεια, σε ένα χρονικό σημείο που θεωρείται ως ιδιαιτέρως σημαντικό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement