Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με τον κόσμο στο πλευρό του για το 2Χ2 ο Παναιγιάλειος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Παναιγιάλειος προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής νικώντας με 2-1 την Αναγέννηση Άρτας.

Σήμερα στις 3 μ.μ. το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Αχέροντα και με την βοήθεια του κόσμου θα «ψάξει» για το δύο στα δύο.

Χθες οι μελανόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα ωστόσο στη διάθεσή του Φάνη Γκέκα θα είναι μόνο μία από τις τελευταίες μεταγραφές. Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Βαρουξάκης που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες θα είναι στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σπίντζος (μία αγωνιστική), όπως επίσης και ο Στηβ Τοκάμ αφού δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Η διοίκηση της ομάδας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής καλεί όλους τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν βροντερό «παρών» ενισχύοντας τους μελανόλευκους σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με την ομάδα του Καναλακίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου (15:00) ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής τον Αχέροντα Καναλακίου. Η αιγιώτικη ομάδα, μετά το «διπλό» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Άρτα, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και στο «σπίτι» της. Για την επίτευξη του στόχου της, όμως, θέλει όλους τους φιλάθλους δίπλα της.

Στο γήπεδο, όπου είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας. Εισιτήρια θα υπάρχουν κατά την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα με τις παρακάτω τιμές: 5 ευρώ (μαθητικά, γυναικεία, οργανωμένοι), 10 ευρώ (και στις δύο κερκίδες) και 15 ευρώ (κερκίδα επισήμων). Η παρουσία και η συμπαράσταση του 12ου παίκτη της αιγιώτικης ομάδας είναι απαραίτητη. Στόχος της είναι να ζήσουμε μαζί στιγμές ανάλογες της ιστορίας του Παναιγιάλειου αλλά και για το μέλλον του ιστορικού μας συλλόγου, που όλοι οραματιζόμαστε».


Ροή ειδήσεων

Advertisement