Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επέστρεψε στην κορυφή (Ολα τα Φ.Α. στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Το Λιμνοχώρι νίκησε στο ντέρμπι της δυτικής Αχαΐας την Αχαϊκή με 1-0, ισοπαλία με 2-2 τελείωσε το Δόξα-Αχαιός, μεγάλο «διπλό» των Νιφορεΐκων

 

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα του Λιμνιοχωρίου για να κάμψει την αντίσταση της Αχαϊκής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Ανδρέα Πετρόπουλου πήρε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα «έσπασε» το αήττητο των «καναρινιών». Από την άλλη πλευρά η Αχαϊκή δεν πτοείται από το αρνητικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας την προσπάθεια για να δημιουργήσει μια ομάδα με μέλλον. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Λαγός εκφράζει τα παράπονά του για τον δεύτερο βοηθό Μπαλαρούτσο που όπως αναφέρει σταμάτησε τον Καζαντζή όταν ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα θεωρώντας τον σε θέση οφσάιντ. Ο κόουτς διαμαρτύρεται γι’ αυτή τη φάση καθώς ο ποδοσφαιριστής του βγαίνει από πίσω και δεν τίθεται οφσάιντ.

Από κει και πέρα Δόξα Παραλίας και Αχαιός μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 2-2.

Η Δόξα Νιφορεΐκων απέσπασε μεγάλο «διπλό» με 2-0 απέναντι στον Δία χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε ο νεοαποκτηθέντας Χρήστος Κυριακόπουλος. Το συγκρότημα του Άγγελου Κίκινα σημείωσε τη  δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έχοντας 6 βαθμούς.

Ο Αστέρας επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ίκαρου Πετρωτού με δύο γκολ του Σολωμού και ένα του Κατσαρού.

Τέλος ο Πανμοβριακός Ριόλου πραγματοποίησε το ρεπό του καθώς δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Δόξα Χαλανδρίτσας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οι κοκκινόμαυροι πήραν άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης και πέρασαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

 

Ο MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική (6η) κλέβει ο έμπειρος άσος Αντώνης Καρίτσας. Ο παίκτης του Λιμνοχωρίου ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Ανδρέα Πετρόπουλου καθώς αντικατέστησε στο 55’ τον Ν. Βλάχο και στο 73’ σημείωσε το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι της δυτικής Αχαΐας κόντρα στην Αχαϊκή.

 

 

Το κόλλησε στο 93’

Ο Αχαιός Σαραβαλίου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Παραλίας κόντρα στη Δόξα (2-2). Σε αυτό φυσικά μεσολάβησε ο έμπειρος άσος Νάσος Καλογερόπουλος καθώς στο 93’ της συνάντησης σκόραρε «γράφοντας» το τελικό 2-2.

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΑΧΑΪΚΗ 1-0

ΓΚΟΛ: 73’ Καρίτσας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΔΟΚΑΡΙΑ: 4’ Μαντάς 13’ Μούζος.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης, Π. Νιφόρας, Σουρανής (80’ Καραμαλίκης), Γκότσης, Μαντάς, Ν. Βλάχος (55’ Καρίτσας).

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σαν Φιλίππο, Σέρμπος, Δ. Αγγελόπουλος (74’ Γκοτσόπουλος), Βαλογιάννης, Μούζος (74’ Τσεγγενές), Ντουράι, Καζαντζής, Μπουρλάκης, Μπίκος.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ 2-2

ΓΚΟΛ: 21΄ Νίκας, 83’ Σιδέρης – 68’ Μούτσα, 93’ Καλογερόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς.

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 7’ Φωτόπουλος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Χιωτέλλης, Δημακόπουλος (84’ Βγενόπουλος), Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος, Γκολφινόπουλος, Τσιβγενίδης, Σοφούλης (71’ Σιδέρης), Φωτόπουλος, Βέρρας.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Σουβαλιώτης, Σκλαβούνος (51’ Καλύβας), Καφεντζής (86’ Κλουκινιώτης, Ανδριέλος, Κυριαζόπουλος, Καντάς (46’ Καντάς), Ανδρεόπουλος (46’ Χατζήπαπας), Μικελάτος, Καλογερόπουλος, Μούτσα.

 

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ 0-2

ΓΚΟΛ: 57΄, 61΄ Χ. Κυριακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΔΙΑΣ (X. Ξυπολιάς-N. Ορφανίδης): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Νικολάου, Σταθόπουλος, Μαλτέζος (87’ Θεμιστοκλόπουλος), Στρέκλας (55΄Καπερώνης), Δ.Παναγιωτόπουλος, Ζησιμόπουλος, Β.Παναγιωτόπουλος (62΄Κακαρούμπας), Γκολφινόπουλος.

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡ. (A. Κίκινας): Πετρόπουλος, Ταπεινός, Α. Γεωργίου (77΄Ανδρικόπουλος), Νταλάπας, Τσίνας (46΄Κυριακόπουλος Χ.), Νικολόπουλος (76΄Β.Γεωργίου), Καρέλας (66΄Κυριακόπουλος Δ.), Βρύνιας, Αγγελόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Στριακάκης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ.-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ. 3-0

ΓΚΟΛ: 9′, 20΄’ Σολωμός, 74′ Κατσαρός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΔΟΚΑΡΙ: 13’ Καραχάλιος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88’ Ζαφειρόπουλος (από τον πάγκο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Θωμάς (46’ Νάνος), Κράγια, Κολαϊτης, Γ. Τογατζής, Παπαγιαννόπουλος (85’ Τσεκούρας), Σολωμός (70’ Κατσαρός), Βασιλόπουλος (85’ Κανελλόπουλος), Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Μπίστιχας (76’ Καρανικόλας).

ΙΚΑΡΟΣ Π. (Α. Σταθόπουλος): Κατσαϊτης, Καγιάφας (58’ Κλίτσας), Καλομοίρης, Μακρόπουλος (74’ Ρόδης), Π. Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Παναγιωτακόπουλος, Τσάμης, Οικονόμου (46’ Κοντογεωργόπουλος), Ταγάρας (62’ Κόλλιας), Γαβριήλ.

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ-ΔΟΧΑ ΧΑΛ. α.α. 3-0

Ο Πανμοβριακός δεν αγωνίστηκε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Ντίνος Σπυρόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι η Δόξα Παραλίας.

 

ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δόξα Παρ. – Αχαιός 2-2

Λιμνοχώρι – Αχαϊκή 1-0

Δίας – Δόξα Νιφ. 0-2

Αστέρας Τσουκ. – Ίκαρος Πετρ. 3-0

Πανμοβριακός – Δόξα Χαλ. α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Λιμνοχώρι

Πανμοβριακός – Δόξα Παρ.

Δόξα Νιφ. – Ίκαρος Πετρ.

Αχαϊκή – Αστέρας Τσουκ.

Δόξα Χαλ. – Δίας

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement