Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Η «μπίλια» στους γαλάζιους (Oλα τα Φ.Α. στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Θύελλα Πατρών νίκησε εκτός και τον Ατρόμητο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μαζί με το Πάτραι που επικράτησε με 5-1 της Αρόης-Μεγάλο «διπλό» για την Δόξα Νιφορεΐκων

 

Η Θύελλα πέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Αγουρίδη και Γκάτση για να μειώσει σε 1-2 ο Αναγνώστου από τα 11 βήματα. Το σκορ έκλεισε στο 3-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκάτση με την Θύελλα να παίρνει μια σημαντική νίκη και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς που μοιράζεται με το Πάτραι.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 από την Αρόη δεν βρήκαν καμία αντίσταση στην συνέχεια καθώς επικράτησαν εύκολα με 5-1 εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή συνεχίζει ακάθεκτο στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας διατηρώντας το αήττητο.

Ο Εθνικός/Πολύτεκνος πήρε μια εύκολη νίκη με 4-1 απέναντι στην Αναγέννηση πηγαίνοντας στους 9 βαθμούς.

Ο Πήγασος χθες το βράδυ σημείωσε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-0 της Πάτρας, φτάνοντας τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος ο Άρης Πατρών πραγματοποίησε το ρεπό του καθώς την 6η αγωνιστική δεν χρειάστηκε να ιδρώσει για να αποκτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού ο Ηρακλής Πατρών έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν τρεις ακόμα βαθμούς στο «τσουβάλι» τους, φτάνοντας τους 11 στο πρωτάθλημα.

 

Ο MVP

O Βαγγέλης Γκάτσης κλέβει… για μια ακόμα φορά τη στήλη του mvp της 6ης αγωνιστικής καθώς ήταν αυτός που σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του στο ντέρμπι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Πατρών. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πέρασε αλώβητη και από τα Ζαρουχλέικα και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα

 

Έφτασε τα τέσσερα

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πάτραι Νίκος Γραμματικόπουλος «χτύπησε» και στο παιχνίδι με την Αρόη. Ο πολύπειρος άσος σημείωσε τα δύο από τα πέντε τέρματα της ομάδας έχοντας σκοράρει σε τρία σερί ματς με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ. Ο Γραμματικόπουλος έφτασε τα τέσσερα στον πίνακα των σκόρερ. Παίκτης με ποιότητα που είναι πολυτέλεια για το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή.

 

 

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ-ΠΑΤΡΑΙ Α.Π.Σ. 1-5

ΓΚΟΛ: 24’ Δημητρέλης – 33’ Φούφουλας, 42’, 87’ Γραμματικόπουλος, 59’ Παπαγεωργίου, 78’ Καράγιωργας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπακόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

AΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Κώτσιας, Ορούτσι (46’ Κλειούφης), Τσιούλος, Γιαννέτος, Κογιός, Θεοδωρακόπουλος, Πολυδωρόπουλος (65’ Δράκος), Δημητρέλης (85’ Μπρουζούκης), Νταγιάντας (74’ Κουκίδης), Δημόπουλος (85’ Τσώκος).

ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Θεοτοκάτος (61’ Μπακάλης), Βάρρας, Κατσιγιάννης (61’ Μιχαλόπουλος), Παπαγεωργίου (71’ Αθανασόπουλος), Δημητρακόπουλος, Σαμπανέι (85’ Χριστοδουλόπουλος), Καράγιωργας (85’ Κάρδαρης), Γραμματικόπουλος, Φούφουλας.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 1-3

ΓΚΟΛ: 70′ πέν. Αναγνώστου – 10′ Αγουρίδης, 48′ 87′ Γκάτσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ανδριανός.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Βασίλης Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι (60′ λ.τ. Πανταζόπουλος), Παλούκης, Γκότσης (74′ Τσάκωνας), Γκοτσόπουλος, Αναγνώστου, Πρίφτι (51′ Μπίτρας).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης Ν., Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης (75′ Βέρρας), Αγουρίδης, Κουτσαντώνης (65′ Παπαδόπουλος), Γκάτσης, Δημητρίου, Κωνσταντινίδης Κ. (55′ Σκόνδρας), Παναγόπουλος (75′ Τσότρας).

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ 4-1

ΓΚΟΛ: 48′ Δημητρόπουλος, 54΄, 69′ Αναγνωστόπουλος, 74′ M. Κακαφώνης – 2′ Γκοτσόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Χ. Γερολυμάτος-Β. Καραβίας): Κουτσαντώνης, Αθανασόπουλος (62’ Π. Κακαφώνης), Σεγγούνης, Ν. Σωτηρόπουλος, Δημητρόπουλος, Δ. Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργίου (81’ Μεμάγκα), Μαντάς, Μ. Κακαφώνης (81’ Σώζος), Αναγνωστόπουλος, Μπαζάρογλου (13’ λ.τ. Τασιόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Δ. Σγούρας): Βασιλόπουλος, Δημητριάδης, Λιακόπουλος, Πετρακόπουλος (62’ Ν. Φραντζής), Ξυπολιάς (46’ Τζακώστας), Κ. Φραντζής (84’ Κοντογιαννάτος), Αλποχωρίτης, Αργυρόπουλος, Π. Φραντζής, Τζελέπης, Γκοτσόπουλος.

 

ΠΗΓΑΣΟΣ-ΠΑΤΡΑ 2005 2-0

ΓΚΟΛ: 58′ Παπαδημητρακόπουλος, 73′ Γρουζής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:: 73’ Πλέγας – 80’Αβραμόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Χριστόπουλος(66’ Φωτόπουλος), Αθανασόπουλος, Κυριακόπουλος (87’ Μπονόβας), Κριμπάς (84’ Κανελλόπουλος), Ζαρναβέλης, Γεωργόπουλος, Αποσκίτης, Παπαδημητρακόπουλος (71’ Γρουζής), Γκοτσόπουλος (55’ Μπαρλάς).

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Νάσης, Αβραμόπουλος, Δημητρέλης (74’ Τάχος), Βουρλούμης, Γεωργαντόπουλος (81’ Θωμάς), Παναγόπουλος (64’ Σταματέλος), Δημητρακόπουλος, Σουγλέρης.

 

ΑΡΗΣ Π.-ΗΡΑΚΛΗΣ Π. α.α. 3-0

Ο Άρης Πατρών δεν αγωνίστηκε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα τελικά δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θανάσης Παπουτσής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με τον Αχαιό Σαραβαλίου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός/Πολύτεκνος – Αναγέννηση Π. 4-1

ΑΠΟ Αρόη – ΑΠΣ Πάτραι 1-5

Πήγασος – Πάτρα 2005 2-0

Ατρόμητος Π. – Θύελλα Π. 1-3

Άρης Π. – Ηρακλής Π. α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Π.– Πήγασος

ΑΠΟ Αρόη – Εθνικός/Πολύτεκνος

Θύελλα Π. – Ηρακλής Π.

Πάτρα 2005 – Άρης Π.

ΑΠΣ Πάτραι – Ατρόμητος Π.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement