Connect with us

Ερασιτεχνικό

 Με «σπασμένα» φρένα (Τα αποτελέσματα σε Α’ και Β’ όμιλο)

Published

on

Γαλήνη, Πείρος από τον (Α’ όμιλο) και Απόλλων Εγλυκάδος (Β’ όμιλο) συνεχίζουν ακάθεκτοι να διατηρούν το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας

 

Πλούσιο είναι το θέαμα και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με τρεις ομάδες να καταφέρουν να κάνουν το 4×4.

Πρόκειται για τον Πείρο Ισώματος και τη Γαλήνη από τον πρώτο όμιλο και τον Απόλλωνα Εγλυκάδος από τον δεύτερο που συνεχίζουν ακάθεκτοι στο πρωτάθλημα. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους και να ξεκινήσουμε από τον πρώτο όμιλο που η Γαλήνη πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Αστραπή. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε στο 65’ από τα 11 βήματα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Στούπας.

Ο Πείρος Ισώματος επικράτησε στο ντέρμπι του Φαραϊκού με 2-1, όπως και το Σταροχώρι εκτός έδρας με το ίδιο σκορ του Ολυμπιακού Πατρών. Ο Αχαϊκός με γκολ των Έξαρχου και Ξηροκώστα νίκησε με 2-0 της Δάφνης ενώ ο Πυρσός επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Άτλαντα.

Ο Ατρόμητος Λάππα πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Λέοντα Αλισσού που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ το παιχνίδι του Ίκαρου Λακκόπετρας με τα Καμίνια αναβλήθηκε λόγω covid-19. Τέλος το παιχνίδι της Περιβόλας με τον Αστέρα Μιντιλογλίου θα διεξαχθεί μεθαύριο.

Στον Β’ όμιλο τώρα ο μοναδικός που απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής είναι ο Απόλλωνας Εγλυκάδος που νίκησε με 2-0 τη Φλόγα Ροδιάς το βράδυ του Σαββάτου. Οι πρωτοπόροι του ομίλου κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Φλόγας στο δεύτερο μέρος χάρη στα τέρματα των Κερπενιώτη (65’) και Μανιάτη (80΄).

Το Ζαβλάνι/Αίας σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής συντρίβοντας με 8-1 εκτός έδρας την Αυτόνομη. Ο Αχιλλέας Καμαρών αν και προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αργυρά που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας νίκησε εύκολα με 4-0 τον Φοίνικα/Ζήριας παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ενώ ο Απόλλων Συνοικισμού επιβλήθηκε με 2-0 των Πετεινών. Το Δρέπανο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 4-2 όπως και η ΑΕ Αιγίου στο ντέρμπι με την Άβυθο με σκορ 2-1.

 

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πυρσός – Άτλας 3-0

Πείρος – Φαραϊκός 2-1

Ολυμπιακός Π. – Σταροχώρι 1-2

Αστραπή – Γαλήνη 0-1

Αχαϊκός –Δάφνη 2-0

Ατρόμητος Λ. – Λέων α.α. 3-0

Ίκαρος Λακκ. – Καμίνια (αναβλήθηκε)

Περιβόλα – Αστέρας Μιντ. (3/11)

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λέων – Άτλας

Καμίνια – Ατρόμητος Λάππα

Φαραϊκός – Πυρσός

Αστέρας Μιντ. – Ίκαρος Λακκ.

Σταροχώρι – Πείρος

Γαλήνη – Περιβόλα

Δάφνη – Ολυμπιακός Π.

Αστραπή – Αχαϊκός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ – Δρέπανο 2-4

Πανιώνιος/Αχ. – Φοίνικας/Ζήρ. 4-0

Αβυθος – ΑΕ Αιγίου 1-2

Απόλλων Συν. – Πετεινοί 2-0

Απόλλων Εγλ. – Φλόγα Ροδ. 2-0

Αχιλλέας Καμ. – Αργυρά 1-1

Αυτόνομη – Ζαβλάνι 1-8

* Ρεπό ο Αστέρας Τεμ.

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δρέπανο – Φοίνικας Ζ.

ΑΕ Αιγίου – ΠΑΟΚ

Πετεινοί – Παν./Αχιλλέας

Αστέρας Τεμ. – Αβυθος

Φλόγα Ροδ. – Απόλλων Συν.

Ζαβλάνι – Απόλλων Εγλ.

Αχιλλέας Καμ. – Αυτόνομη

* Ρεπό η Αργυρά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement