Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξεκίνησε η νέα πορεία-Σε Καλάβρυτα-Κλειτορία ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρετός προετοιμασίας επικρατεί στη Ν.Δ. Αχαϊας για την πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση της νέας ΔΕΕΠ, το προσεχές Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, στις 10:30 το πρωί, θα γίνει η τυπική παράδοση παραλαβή «σκυτάλης» από τον απερχόμενο πρόεδρο, Ανδρέα Μαζαράκη, στον νεοεκλεγέντα, Αντώνη Κουνάβη, στον χώρο όπου προσωρινά στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ (Φιλοποίμενος 30).
Στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή και πανηγυρική συνεδρίαση της νέας ΔΕΕΠ στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην οποία αναμένεται να παραστούν και να χαιρετίσουν, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι τρεις βουλευτές Αχαΐας, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ, ενώ θα απευθύνει την πρώτη του ομιλία, ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ, ο Αντώνης Κουνάβης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί το νέο 15μελές Δ.Σ. της νέας ΔΕΕΠ, οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων κ.α.
«Ξεκινάμε μαζί μια νέα πορεία στηρίζοντας το κυβερνητικό έργο για μια Ελλάδα ισχυρή και σύγχρονη όπως την έχει οραματιστεί ο πρωθυπουργός και ηγέτης μας, Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρει η πρόσκληση.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΝΑΒΗ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

Το Σάββατο ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, πραγματοποίησε επίσκεψη σε Καλάβρυτα και Κλειτορία.
Στην Κλειτορία, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το επανεκλεγέντα Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλαβρύτων,Νίκο Τσάμη και τα νεοεκλεγέντα μέλη της οργάνωσης.
Ο κ. Κουνάβης υλοποιώντας την υπόσχεσή του για δημιουργική συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια, ξεκίνησε τις επισκέψεις του, σε περιοχές εκτός Πατρών, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά να νέα μέλη της Ν.Δ Καλαβρύτων, να ανταλλάξει απόψεις, να συζητήσει οργανωτικά θέματα κα να θέσει τους στόχους για την αναγέννηση της οργάνωσης.
Στις ομιλίες του, ήταν ενωτικός αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «προχωράμε όλοι μαζί , ενωμένοι, για το καλό της παράταξης μας και της Αχαΐας με στόχο μας την προώθηση και ενίσχυση του έργου της κυβέρνησης μας, της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογες επισκέψεις θα γίνουν και στις άλλες ΔΗΜ.ΤΟ. Δυτικής Αχαϊας, Αιγιάλειας και Ερυμάνθου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement