Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι – Επιχείρηση της Αστυνομίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, τις τελευταίες ώρες απασχολεί τα ΜΜΕ, λόγω μιας ανάρτησής του στα social media, για μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά.

Πολλοί Έλληνες -ανάμεσά τους και διάσημοι- κατέκριναν το βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολίαζε μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι, για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, ο χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στο Μενίδι, που είναι η περιοχή στην οποία μένει ο γνωστός χορογράφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η ανησυχία κορυφώνεται καθώς την τελευταία ώρα έχει σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα που του στέλνουν στο κινητό…

Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, λόγω των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.

newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement