Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ακάθεκτη η Παναχαϊκή συνέτριψε με 5-0 το Διαβολίτσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ζέλικου Κάλαϊτζιτς καθάρισε… εύκολα μέσα στην Αγυιά και το Διαβολίτσι με σκορ 5-0 ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο. 

Στο 6′ της συνάντησης ο Αλεξόπουλος ανατρέπεται από τον αμυντικό Καντούτση με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι και τον Χαντί να ανοίγει το σκορ (1-0).

Στο 53΄ο Χαντί εκτέλεσε το κόρνερ η άμυνα του Διαβολιτσίου αδράνησε και ο Κωνσταντακόπουλος με σουτ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Μαρσέλλο, ύστερα από κάθετη πάσα του Στεργίδη και γράφει το 3-0.

Στο 77΄ο Αλεξόπουλος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ωραία γυριστεί κεφαλιά μετά από σέντρα του Χαντί κάνοντας το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Λούσκος στο 87′ της συνάντησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντασκόπουλος, Τεγούσης (72΄ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64΄ Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (78΄Κυβελίδης), Χαντί (78΄Λούσκος), Κόκας (64΄ Γούλας).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μ. Στεφανίδης): Μαρσέλλο, Χούσαμ, Βέλλης, Κρεμμύδας (63΄Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης. Στραβάκος, Πιτσιλής, Παγιάς, Γουερέ (61΄Δημητρίου), Ηλιόπουλος.

 

Τα υπόλοιπα παιχνίδια-ΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος 1-0
Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας 0-0
Αμβρακικός-Τηλυκράτης 1-6
Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός 1-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίας Γαστούνης 3-0
Ρεπό ο Αχέρων Καναλακίου


Ροή ειδήσεων

Advertisement