Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αστυνομικό Δελτίο Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, για ενδοοικογενειακή βία.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε πλατεία και αφαίρεσε ποδήλατο γυναίκας.

 

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος πέντε πελάτες, που δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300) ευρώ στον καθένα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της  Κλειτορίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε από ασφαλισμένη πόρτα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος πελάτη, που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19. Σε βάρος της  ιδιοκτήτριας του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ. Παράλληλα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο για μη χρήση μάσκας.

 

Σύλληψη  ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε χωριό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος πελάτισσα, που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19. Σε βάρος του  ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στην πελάτισσα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ.

 

Σύλληψη  ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού  Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα, υπό την επήρεια  μέθης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement