Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια- Η εταιρεία More Design Γεωργιόπουλος προσφέρει 30% μείωση των τιμών για το Νοέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δίπλα στην τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια στέκεται η πατρινή εταιρεία More Design Γεωργιόπουλος, που δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων, αφήνοντας ένα έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Φέτος, η εταιρεία More Design που μετρά μια πολύχρονη διαδρομή στον χώρο των επίπλων επέλεξε να στηρίξει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες δοκιμάζονται λόγω του κύματος ακρίβειας που επικρατεί σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, προσφέροντας τη δυνατότητα να μειώσει τις τιμές κατά 30%.

Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας, ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος μιλώντας στη «Γ» για την πρωτοβουλία αυτή, μας είπε: «Ως άνθρωποι πρωτίστως αλλά και ως μέλη της πολύτεκνης οικογένειας αποφασίσαμε να στηρίξουμε την τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια κάνοντάς την να νοιώσει πιο όμορφα, πιο άνετα, πιο οικεία. Έτσι στο More Design Γεωργιόπουλος (Κανελλοπούλου 80, Πάτρα) προσφέρουμε όλα μας τα προϊόντα για όλο το μήνα Νοέμβριο με έκπτωση μείον 30%. Τους περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί το σπιτικό που ονειρεύονται ή το παιδικό δωμάτιο που επιθυμούν με την ποιότητα και την αισθητική που τόσα χρόνια οι Πατρινοί εμπιστεύονται και επιλέγουν».

Ήδη, έχουν ενημερωθεί τα μέλη της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων και του Συλλόγου των Τριτέκνων για την πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο των φθινοπωρινών εκπτώσεων.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement