Connect with us

Παναχαϊκή

Πάρτι… μέσα στην Αγυιά

Published

on

Η Παναχαϊκή συνέτριψε τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 5-0 για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής 

 

Η Παναχαϊκή έδειξε στο χθεσινό παιχνίδι ποιος θα είναι το …αφεντικό στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς «σκόρπισε» την φιλοξενούμενη ομάδα, τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου με 5-0.

Προ ημερών, οι φιλοξενούμενοι είχαν προβεί σε δηλώσεις, του τύπου: «Πάμε στην Πάτρα να κερδίσουμε». Οι παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας το κράτησαν μανιάτικο με αποτέλεσμα να πιάσουν «διαβολική» απόδοση, φτάνοντας το σκορ στα ύψη κι αν η μπάλα το ήθελε και λίγο, ίσως το σκορ να είχε πάρει άλλες διαστάσεις.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ…

Πάντως η Παναχαϊκή φάνηκε, πως όταν θέλει μπορεί και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο, «σβήνοντας» οριστικά από το μυαλό της την ήττα της πρώτης ημέρας στο Καναλάκι και πλέον μπορεί να κοιτάζει την κατηγορία με διαφορετικό «μάτι».

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Η Παναχαϊκή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι απέναντι στο φιλοξενούμενο Διαβολίτσι με τον… αέρα της μεγάλης ομάδας, δείχνοντας από νωρίς ότι έψαχνε το γκολ. Και το βρήκε με την συμπλήρωση έξι λεπτών, όταν ο νεαρός Αλεξόπουλος -ήταν σε μεγάλα κέφια- ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καντούση, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χαντί δεν αστόχησε (1-0). Αυτό ήταν, η μηχανή είχε πάρει μπροστά, βέβαια θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα, εάν η μπάλα (5ο λεπτό) δεν σταματούσε στο δοκάρι από το φάουλ του Χαντί. Στη συνέχεια, η κοκκινόμαυρη ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, έχασε κλασικές ευκαιρίες (28΄Κόκας, 29΄, 36΄ Μπουρλάκης, 36΄ Στεργίδης, 39΄Χαντί) και αν η μπάλα την ήθελε, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά…

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η Παναχαϊκή παρ ότι βρισκόταν μπροστά, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι  του Διαβολιτσίου τι γίνεται, βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ διαφορά. Ο Χαντί στο 53ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντακόπουλος με σουτ έγραψε το 2-0 για να έρθει λίγα λεπτά μετά (55ο) ο Αλεξόπουλος, να πάρει την κάθετη από τον Στεργίδηκαι να ανεβάσει τον δείκτη στο 3-0. Η κοκκινόμαυρη ομάδα έψαξε κι άλλο γκολ, αλλά ευτυχώς υπήρχε ο Μαρσέλλο, ο οποίος στο 58ο λεπτό είπε όχι στον Χαντί, αλλά στο 77ο λεπτό ο Καλαματιανός τερματοφύλακας κατέρρευσε, καθώς ύστερα από σέντρα και πάλι του Χαντί, ο Αλεξόπουλος σημείωσε το 4-0 και συνάμα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τον νεαρό Λούσκο να βάζει στο 87ο λεπτό το «κερασάκι στην τούρτα» για το 5-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελσαζάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης (72΄ Στασινόπουλος), Στεργίδης (64΄ Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (78΄Κυβελίδης), Χαντί (78΄Λούσκος), Κόκας (64΄ Γούλας).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Μ. Στεφανίδης): Μαρσέλλο, Χούσαμ, Βέλλης, Κρεμμύδας (63΄Βλάχος), Καντούτσης, Θώδης, Στραβάκος, Πιτσιλής, Παγιάς, Γουερέ (61΄Δημητρίου), Ηλιόπουλος.

 

O Mvp

Την στήλη του mvp της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κλέβει… ο έμπειρος επιθετικός της Παναχαϊκής Βαγγέλης Αλεξόπουλος. Ο ψηλόσωμος φορ σημείωσε τα δύο από τα πέντε τέρματα της ομάδας του εκ των οποίων το ένα ήταν πολύ καλό σε εκτέλεση.

Ο Αλεξόπουλος έριξε πολλά χιλιόμετρα και θα μπορούσε να είχε σημείωσε και χατ-τρικ σε τετ-α-τετ που είχε.

 

ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ:

«Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ποτέ»

Ικανοποιημένος έμεινε τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαιτζιτς, ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, σπουδαία νίκη, το αυτονόητο βεβαία κάναμε για την Παναχαϊκή. Ήταν  το τέταρτο παιχνίδι σε δέκα μέρες, ήμουν λίγο αγχωμένος στο ξεκίνημα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει εννέα γκολ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε τη νίκη». Και πρόσθεσε: «Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε σαν να ήταν 0-0. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ποτέ. Μια ομάδα όπως η Παναχαϊκή, έτσι πρέπει να παίζει, έχουμε βάλει γραμμή και δεν πρέπει να παίζουμε κάτω από αυτή την γραμμή». Και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά, είτε εντός είτε εκτός έδρας, αυτός πρέπει να είναι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μου. Θα πάμε στη Λευκάδα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

 

Παρθενικό γκολ για τον Λούσκο

Η Παναχαϊκή σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Στο χθεσινό ματς το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο από το τελικό 5-0 ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι το παρθενικό… τέρμα που σημείωσε ο νεαρός ταλαντούχος άσος Γιώργος Λούσκος.

Στο 86’ της συνάντησης έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα με ωραίο μονοκόμματο σουτ το οποίο στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα.

Στην φωτό ο Λούσκος δέχεται τα συγχαρητήρια από τον επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement