Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έκτακτη σύσκεψη στον “Άγιο Ανδρέα”- Έφτασαν 55 οι ασθενείς στην κλινική covid

Published

on

Σε κλινική κορωνοϊού, με περίπου 80 κλίνες ΜΕΘ, μετατρέπεται ολόκληρος ο 2ος όροφος του πολυόροφου κτιρίου Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μετά από έκτακτη σύσκεψη των συναρμόδιων φορέων στο νοσοκομείο, καθώς το ποσοστό θετικότητας στην Αχαΐα ανέρχεται πλέον στο 2,88 και κρίνονται απαραίτητα τα έκτακτα μέτρα.

Στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» οι νοσηλείες έφθασαν τις 57 (την Πέμπτη εφημέρευε και τα κρούσματα έφθαναν στο ίδρυμα το ένα μετά το άλλο), με δύο ακόμη ασθενείς να βρίσκεται στην ΜΕΘ.

Η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στην Αχαΐα με πάνω από 800 άτομα να εντοπίζονται θετικά στον κοροναϊό, άρχισε να αποτυπώνεται και στις νοσηλείες , με αποτέλεσμα το σύστημα υγείας στην Πάτρα να πιέζεται ασφυκτικά.

Συγκεκριμένα ενώ στις 3 Νοεμβρίου δεν υπήρχαν πάνω από 80 νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της αχαϊκής πρωτεύουσας, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου εκτοξεύτηκαν στις 110!

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έκτακτη σύσκεψη, υπό τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα για την αύξηση των νοσηλειών covid 19 και τη διαχείριση της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip οι νοσηλείες στην κλινική covid έχουν φτάσει τις 55.

Ροή ειδήσεων

Advertisement