Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Η μεγάλη ευκαιρία της Σαουθάμπτον

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Εταιρίες στοιχήματος.

Οι Εθνικές ομάδες έχουν την άλλη εβδομάδα τη τιμητική τους, κάτι που σημαίνει πως το επόμενο τριήμερο θα έχουμε μαζεμένα όλα τα ματς των πρωταθλημάτων. Σήμερα, Παρασκευή, υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες, αρκετά αμφίρροποι και στοιχηματικά δύσκολα προσεγγίσιμοι.

Για τη Πρέμιερ Λιγκ, Σαουθάμπτον και Άστον Βίλα καλούνται να βρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο μεταξύ τους ραντεβού στο «Σεντ Μέρις», μιας και θέλουν να ξεφύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Πήρε ένα σπουδαίο διπλό η Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Γουότφορντ, κάτι που την ανέβασε βαθμολογικά, παίρνοντας «ανάσα» στην ουρά. Το σύνολο του Χάσενχουτλ μετράει 4 σερί επίσημα ματς αήττητο (έχασε στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ από τη Τσέλσι) και θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο κόντρα στην άμεση «ανταγωνίστρια» Άστον Βίλα. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στο ρόστερ, όμως ακόμα δεν έχει φανεί στα πρώτα ματς της χρονιάς. Πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Αλβανού φορ Μπρόγια, ο οποίος πριν τον τραυματισμό του ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Η ποιότητα του ρόστερ της Άστον Βίλα είναι δεδομένη, όμως αυτό δε σημαίνει πως οι «χωριάτες» θα παίρνουν τα ματς χωρίς να προσπαθούν. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακό μομέντουμ, μετράει 4 σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει μπει σε… περιπέτειες στην «ουρά». Ο Σμιθ προσπαθεί να βρει λύση στο αμυντικό πρόβλημα που υπάρχει αυτό το διάστημα και θα επιχειρήσει να μπλοκάρει τα ατού των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ από τα άκρα. Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ Κόνσα, τραυματίες παραμένουν οι Ντάγκλας Λουίς, Ίνγκς και Σανσόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά των ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι αποδόσεις, όμως αυτή τη στιγμή η Βίλα έχει πολλά προβλήματα, βρισκόμενη σε τραγική φόρμα. Οι «Άγιοι» θα έχουν πλήρη αποστολή, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο σερί τρίποντο, στο 2.12 ο άσος στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement