Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Φρίκη στον Βόλο με τη σορό 75χρονης σε πάπλωμα μέσα σε αποθήκη: Είχε τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 75χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης στον Βόλο. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μετά απο εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Βόλου, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μέσα σε αποθήκη αλλά όχι ιδιοκτησίας της.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της. Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα , ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βολου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερισματος αλλά και στο χώρο του ανσασέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας. Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους χώρους της πολυκατοικίας ξεκινώντας επισταμένη έρευνα για ίχνη της 75 χρονης.

Ενώ ξεκίνησαν να ερευνούν το περιβάλλον της για περισσότερα στοιχεία. Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή , με το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας αναμένεται να δείξουν τον τρόπο με τον οποίο η ηλικιωμένη πέθανε καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια.

 

Η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, φέρεται να έχει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηλικιωμένης καθώς και στο ποιος και γιατί θα αφαιρούσε την ζωή της 75χρονης. Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ευκατάστατη και μετά το θάνατο του συζύγου της ζούσε με τον μοναχογιό της ο οποίος αντιμετωπίζει θέματα υγείας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement