Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα πορεία για τη ΝΔ Αχαΐας

Με πανηγυρικό χαρακτήρα αλλά και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων η σημερινή (11.30 πμ) πρώτη εκδήλωση της νέας ΔΕΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Τους στόχους και τις προσδοκίες της «νέας εποχής» που ξημερώνει για την τοπική Νέα Δημοκρατία, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρώτη, ανοικτή συγκέντρωση της τοπικής «γαλάζιας» οργάνωσης.

Η εκδήλωση που προγραμματίζεται για τις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Αστήρ» θα είναι πανηγυρική, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Συγκεκριμένα, στον χώρο της εκδήλωσης θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο άτομα με πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης και φυσικά, οι παριστάμενοι θα φορούν μάσκες και θα τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Αυτή η αναγκαιότητα πάντως, δεν ανατρέπει το «πανηγυρικό» μίας εκδήλωσης που φιλοδοξεί να είναι ενωτική και να αναδείξει την αφετηρία μίας νέας διαδρομής της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, με την τοπική οργάνωση να αποτελεί ουσιαστικό συνδετικό κρίκο μεταξύ της βάσης του κόμματος και των πολιτικών στελεχών, αλλά και δραστήριο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.

Για τη σημερινή εκδήλωση, προσκλήσεις έχουν σταλεί… σε όλους. Δηλαδή, στο σύνολο των ατόμων που αποτελούν κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είτε προέρχονται από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, είτε είναι εκπρόσωποι παραγωγικών ή άλλων φορέων. Επίσης, έχουν προσκληθεί όλες οι νέες διοικήσεις των τοπικών οργανώσεων, οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ, κ.α.

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Στην εκδήλωση, χαιρετισμούς αναμένεται να απευθύνουν, ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης (εφόσον μπορέσει να παραστεί). Ακολούθως, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, κ. Κουνάβης, θα απευθύνει την πρώτη του ομιλία, παρουσιάζοντας τις δεκαπέντε άμεσες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η νέα ΔΕΕΠ ενώ θα παρουσιαστούν ενώπιων των συγκεντρωμένων οι επτά Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ καθώς και όλα τα εκλεγέντα μέλη της Δημοτικής Εκλογικής Επιτροπής Αχαΐας.

Σημειώνεται πως ο κ. Κουνάβης εξακολουθεί να αναζητάει το νέο χώρο που θα στεγάσει την έδρα της ΔΕΕΠ και ήδη έχει εξετάσει μία σειρά από ακίνητα, αναζητώντας το καλύτερο, δεδομένου πως στόχος της νέας διοίκησης θα είναι να αποτελέσει ουσιαστική «έδρα» και να μπορεί να φιλοξενήσει μικρές εκδηλώσεις και κομματικές συγκεντρώσεις, αλλά ακόμα και να διαθέτει χώρους για να «στεγάσει» την τοπική ΟΝΝΕΔ.

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ

Ενδεικτικές του «τόνου» που θα έχει η σημερινή εκδήλωση είναι πάντως και οι προετοιμασίες που ξεκίνησαν από χθες. Δεκάδες στελέχη υπό την εποπτεία του νέου προέδρου Αντώνη Κουνάβη εργάζονται πυρετωδώς στους χώρους του ξενοδοχείου «Αστήρ» ώστε να προετοιμάσουν την εκδήλωση που θα έχει εντυπωσιακό ντεκόρ, περισσότερο φως, τιμητικές

διακρίσεις και πολλές εκπλήξεις. Ήδη, στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις αφίσες που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του ξενοδοχείου.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Εξάλλου, μήνυμα ενόψει της αυριανής εκδήλωσης έστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου. Σε αυτό αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση της νέας

ΔΕΕΠ. Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρεθώ μαζί σας παρότι θα το

ήθελα πολύ μιας και με συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με την Πάτρα και την Αχαΐα.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

Η Νέα Δημοκρατία, με συνέπεια λόγων και πράξεων, υπό την προεδρία του Κυριάκου

Μητσοτάκη, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι ένα κόμμα ιστορικό, ισχυρό και βαθιά

δημοκρατικό αλλά ταυτόχρονα πρωτοποριακό και καινοτόμο. Ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό

κόμμα με αποτύπωμα δεκαετιών.

Η παράταξή μας εξελίσσεται σε μία Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται. Προχωράμε

ανανεωμένοι και δυνατοί στο 14ο Τακτικό μας Συνέδριο τον Δεκέμβριο και συνεχίζουμε να

εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων, για να οδηγήσουμε

την Ελλάδα με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας.

Η πρόκληση για όλους εσάς είναι να συμβάλλετε στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών

στο νομό Αχαΐας όπως ακριβώς συνέβη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πριν από

περίπου 2,5 χρόνια. Το πολιτικό περιβάλλον είναι ευνοϊκότερο από ποτέ. Δεν πρέπει να

χαθεί η ευκαιρία.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο σας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement