Connect with us

Ερασιτεχνικό

Και τώρα οι δυο τους (Oλα τα Φ.Α. στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Tο Πάτραι νίκησε στο ντέρμπι με 2-0 τον Ατρόμητο, η Θύελλα πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς από τον Ηρακλή και την επόμενη αγωνιστική διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους

 

Μεγάλη νίκη σημείωσε το Πάτραι για την 7η αγωνιστική στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε στο ντέρμπι του Ατρόμητου Πατρών με σκορ 2-0.

Οι «πράσινοι» παρέμειναν με αυτό το «τρίποντο» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έχοντας όμως συγκάτοικο τη Θύελλα Πατρών που δεν κουράστηκε να βάλει στο «τσουβάλι» τους τρεις ακόμα βαθμούς, καθώς τους πήρε άκοπα από τον Ηρακλή Πατρών που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική λοιπόν Πάτραι και Θύελλα Πατρών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα ο Πήγασος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης Πατρών με χατ-τρικ του Νίκου Αποσκίτη.

O Εθνικός/Πολύτεκνος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Αρόη με σκορ 4-1. Μάλιστα η ομάδα του Εθνικού με αυτό το «τρίποντο» βρέθηκε στην 4η θέση του β’ ομίλου με 12 βαθμούς.

Τέλος η αναμέτρηση της Πάτρας 2005 με τον Άρη Πατρών αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τις 10/11 ώρα 8 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε οριστεί για την Κυριακή όμως λόγω του ότι ο έμπειρος ρέφερι Νίκος Χρονάς που είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα δεν κατέστη δυνατόν να αντικατασταθεί για προληπτικούς λόγους από την ΚΕΔ.

 

MVP

O νεαρός πορτιέρο του Πάτραι Νίκος Φωτόπουλος κλέβει… τη στήλη του mvp της 7ης αγωνιστικής καθώς συνέβαλε στη μεγάλη εντός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών. Ο ταλαντούχος κίπερ που είναι μόλις 18 ετών χρειάστηκε να αγωνιστεί καθώς ο βασικός πορτιέρο των «πράσινων» Αναστασοβίτης είναι τραυματίας και όπου χρειάστηκε δήλωσε «παρών» συμβάλλοντας τα μέγιστα για το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή. Με αυτή τη νίκη το Πάτραι οδηγεί την κούρσα μαζί με τη Θύελλα Πατρών στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

 Χατ-τρικ από τον Αποσκιτίνιο

Τα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα στον Β’ όμιλο της Α’ κατηγορίας έφτασε ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Αποσκίτης. Ο φορ του Πήγασου στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Πατρών σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα, δίνοντας μια ευρεία νίκη στους βυσσινί. Ο Αποσκίτης είναι λάτρης των χατ-τρικ και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στην πορεία του πρωταθλήματος.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.-ΠΗΓΑΣΟΣ 0-4

ΓΚΟΛ: 25’, 52’, 66’ Αποσκίτης, 93΄Μπονόβας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπακόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Δ. Σγούρας): Βέρρας, Τζακώστας, Λιακόπουλος, Πετρακόπουλος, Κοντογιαννάτος, Ρόδης, Π. Φραντζής, Ζαχαρόπουλος (67’ Βασιλόπουλος), Ν. Φραντζής, Τζελέπης, Γκοτσόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Γκοτσόπουλος (68’ Κανελλόπουλος), Κυριακόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Κριμπάς (56’ Φωτόπουλος), Μπαρλάς (68’ Γιωτόπουλος), Γεωργόπουλος (68’ Αποστολόπουλος), Γρουζής (56’ Μπονόβας), Παπαδημητρακόπουλος, Αποσκίτης.

 

Α.Π.Ο. ΑΡΟΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ 1-4

ΓΚΟΛ: 83΄αυτ. Μαργώνης – 10′ Τασιόπουλος, 14’ Μ. Κακαφώνης, 20′ πεν. Αναγνωστόπουλος, 82′ πεν. Γιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης – Κ. Στουπάκης): Παναγόπουλος (46’ Τριβέλλας), Κώτσιας (21’ Κουκίδης), Κλειούφης (56’ Πολυδωρόπουλος), Τσιούλος, Γιαννέτος, Κογιός, Θεοδωρακόπουλος, Δημόπουλος (71’ Δημητρίου), Δημητρέλης, Δριβήλας, Στουπάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος – Β. Καραβίας): Κουτσαντώνης, Ν. Σωτηρόπουλος, Σταθόπουλος (66’ Σεγγούνης), Μαργώνης, Δημητρόπουλος, Π. Κακαφώνης (74’ Σώζος), Παπαγεωργίου, Μαντάς, Μ. Κακαφώνης (79’ Σπηλιωτόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Τασσόπουλος (46’ Γιάννης).

 

ΠΑΤΡΑΙ Α.Π.Σ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2-0                              

ΓΚΟΛ: 40’ Φούφουλας, 63’ Βασιλείου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου.

ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Φωτόπουλος, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Γιαννόπουλος, Βάρρας, Σέλος, Μπακάλης (60’ Αγριμάκης), Δημητρακόπουλος (82’ Παπαγεωργίου), Σαμπανέι (71΄ Κατσιγιάννης), Γραμματικόπουλος, Φούφουλας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Χριστόπουλος, Τσίτσαρης, Βασιλείου (73’ Πανταζόπουλος), Νικολάι, Παλούκης (76’ Μαργώνης), Γκότσης, Σκιαδαρέσης (51’ Μπακόπουλος), Αναγνώστου, Μπίτρας (76’ Τσάκωνας).

 

ΠΑΤΡΑ 2005 A.E.-ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (ΤΕΤΑΡΤΗ 10/11)             

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Το παιχνίδι της Πάτρας 2005 με τον Άρη Πατρών ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή στις 5:30 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο. Ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Νίκος Χρονάς ήρθε σε επαφή με κρούσμα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός δράσης από την ΚΕΔ.

Η εν λόγω αναμέτρηση και μετά από απόφαση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί μεθαύριο στις 8 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο.

 

ΘΥΕΛΛΑ Π.-ΗΡΑΚΛΗΣ Π. α.α. 3-0

Η Θύελλα Πατρών δεν αγωνίστηκε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα τελικά δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός των «γαλάζιων» Χρήστος Καραπίτσος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Π.– Πήγασος………………….0-4

ΑΠΟ Αρόη – Εθνικός/Πολύτεκνος………1-4

ΑΠΣ Πάτραι – Ατρόμητος Π……………….2-0

Θύελλα Π. – Ηρακλής Π……………..α.α. 3-0

Πάτρα 2005 – Άρης Π……………(Τετάρτη 10/11)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηρακλής Π. – Πάτρα 2005

Πήγασος – ΑΠΟ Αρόη

Ατρόμητος Π. – Εθνικός/Πολύτεκνος

Άρης Π. – Αναγέννηση Π.

ΑΠΣ Πάτραι – Θύελλα Π.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement