Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αιχμές Παπαδημάτου κατά Φωτήλα με «φόντο» τις.. δημοτικές εκλογές – Η απάντηση του βουλευτή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Αιχμές κατά του βουλευτή Αχαίας της Ν.Δ. Ιάσονα Φωτήλα, αφήνει με γραπτή τοποθέτηση του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος.

Με αφορμή τοποθέτηση του Αχαιού βουλευτή στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ . Αχαϊας, ο κ. Παπαδημάτος αναφέρει:

«Όλοι γνωρίζουν πως τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και ο επικεφαλής της Νίκος Παπαδημάτος ασκούν διαρκώς και υπεύθυνα τα αυτοδιοικητικά τους καθήκοντα.

Είναι δε ρητά διατυπωμένο και ξεκάθαρο, πως ο Νίκος Παπαδημάτος θα ηγηθεί εκ νέου της Παράταξης στις Δημοτικές εκλογές του 2023 ως ο μοναδικός αυτοδιοικητικός πόλος που μπορεί να φέρει την αλλαγή στο Δήμο έτσι ώστε να καταφέρει η Πάτρα να κερδίσει χαμένα εδάφη στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Όλοι το γνωρίζουν, εκτός από έναν: Τον κ. Ιάσονα Φωτήλα. Ο βουλευτής θέλησε, είπε, «να ταράξει τα νερά της λίμνης».

Και πήρε απόφαση, στη διάρκεια της πανηγυρικής συνεδρίασης της νέας ΔΕΕΠ Αχαΐας να «τρυπώσει» πάλι ως καλός «μουσαφίρης», επιδιώκοντας μάταια να διχάσει.

Άγαρμπα και χωρίς ίχνος γνώσης από την ιστορία της Παράταξης, προσπάθησε ατυχώς να επιβάλει στρατηγική και «ατζέντα», παραγνωρίζοντας βασικές παραμέτρους που εγγυώνται την ενότητα και την παράσταση της αυτοδιοικητικής νίκης.

Ίσως λειτούργησε με κεκτημένη ταχύτητα, αφού είναι γνωστός ο διασπαστικός εναγκαλισμός του το 2019 με παρατάξεις που προέρχονταν αφενός από τον φυσικό του πολιτικό χώρο, αφετέρου από ακραιφνείς αμφισβητίες της Νέας Δημοκρατίας που πολέμησαν και πολεμούν λυσσαλέα τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μία από τις οποίες ήταν και εκείνη του Νίκου Παπαδημάτου για τον Δήμο Πατρέων.

Ο βουλευτής που συνειδητά αγνόησε την επιλογή της παράταξης στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδημάτου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, επέλεξε δήθεν να «ταράξει τα νερά της λίμνης», ξεχνώντας όμως μια σημαντική πολιτική και φυσική παράμετρο: Πως το «Το ΠΟΤΑΜΙ είναι σε κοίτη που δεν γυρίζει πίσω».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΩΤΗΛΑ

Σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας αναφέρει τα εξής: “Δεν θα ήθελα να μπω στην ουσία αυτών που λέει ο κύριος Παπαδημάτος, ούτε αν είναι αληθινά ή απαξιωτικά.
Τιμώ την ιστορία του στην παράταξη, μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα, που λέει και ο λαός.
Σχετικά με την τοποθέτηση μου, την οποία θα ήθελα και να επαναλάβω, θεωρώ πως εκφράζει όλους όσοι θέλουν έναν δήμαρχο και μια Πάτρα , δυνατή, σύγχρονη και προοδευτική. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε όλοι μαζί. ”
Υ.Γ. Σε ό,τι με αφορά μόνο ένα θα ήθελα να πω, πως εγώ σε αυτό το κόμμα άργησα να έρθω αλλά δεν θα φύγω ποτέ ….”

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement