Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας στη Σχολή Βέργη είναι γεγονός!

Δημοσιεύθηκε

στις

Θες να λάβεις τη Βεβαίωση Κρεοπώλη και να ανοίξεις το δικό σου Κρεοπωλείο;
Εργάζεσαι ήδη ως κρεοπώλης και σου λείπει η πιστοποίηση;

Η λειτουργία της Σχολής ξεκίνησε στην Πάτρα και αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, καλύπτοντας τις ανάγκες εκπαίδευσης, σε πραγματικές συνθήκες, κρεοπωλών και εκδοροσφαγέων όλης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι κρεοπώλες είτε διατηρούν δικό τους κρεοπωλείο είτε εργάζονται σε αυτό είναι υποχρεωμένοι να κατέχουν Βεβαίωση Κρεοπώλη από αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης.


Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου:
-Την κ. Αθηνά Τραχήλη, Κτηνίατρο, Ελεύθερο Επαγγελματία Πρόεδρο Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρο Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδιας Κτηνιάτρων, Ελευθέρων Επαγγελματιών (UEVP)

– Την κ. Δέσποινα Καρασούλου, Τεχνολόγο Τροφίμων-MSc in Food Management και

– Την κ. Μαίρη Ξένου Msc Υγιειονολόγο ΤΕ, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ – ΛΑΕΚ καθώς και άλλους εξαίρετους επαγγελματίες.
Η εκπαίδευση διαρκεί τρεις μήνες και περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή/πρακτική εξάσκηση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και εγκεκριμένους χώρους.
Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» του Ομίλου Βέργη, το οποίο με την πολυετή εμπειρία του εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2610.27.18.27 ή να μεταβούν στους χώρους της Σχολής στην οδό Ζαΐμη 21 στην Πάτρα.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»… ξαναχτύπησαν!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Συνέβη και αυτό… Επανήλθε η «Εθνική Επιτροπή Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» και με εξώδικο προς τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου, γνωστοποιώντας ότι: α) Τίθενται άπαντες εκτός καθηκόντων και παύει κάθε αποζημίωση ή αποδοχή που λάμβαναν μέχρι τώρα, β) Απαγορεύεται οποιαδήποτε πρόσβαση και χρήση των περιουσιακών στοιχείων των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» και γ) Οφείλουν άμεσα να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους!!! Απορείτε με όλα αυτά; Όσοι θυμούνται το προηγούμενο εξώδικο, με το οποίο οι ίδιοι  ζητούσαν την καταβολή 2 τρισεκατομμυρίων από τους 52 εκλεγμένους του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ως οφειλή (πρόστιμο), γιατί προβαίνουν σε αποφάσεις ενώ οι ίδιοι (οι «Αυτόχθονες») έχουν αρνηθεί την εκπροσώπησή τους από το θεσμικό όργανο της Δυτικής Ελλάδας, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται…  Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα, που έκανε την εμφάνισή της κατά την περίοδο της πανδημίας ως αρνητές των εμβολίων, είχε μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Τι απέγινε άραγε αυτή η προσπάθεια;

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΕ ο Γιώργος Κολλιόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ισχυρή θα είναι η εκπροσώπηση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, καθώς το μέλος του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου, Γιώργος Κολλιόπουλος εξελέγη Β’ Αντιπρόεδρος. Συγκεκριμένα, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΕ, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Γιώργος Καββαθάς (Σωμ. Αν. Αττικής) , Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κουράσης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής), Β΄ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κολλιόπουλος (Σωμ. Αχαΐας), Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Δαβερώνης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής), Αν. Γεν. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Καραγεώργος (Σωμ. Λαμίας), Οικ. Επόπτης: Ανέστης Βαφειάδης (Σωμ. Κομοτηνής). Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ αλφαβητική σειρά: Αθανασιάδης Βασίλειος (Σωμ. Αρκαδίας), Γιατράς Αναστάσιος (Σωμ. Αχαίας), Κοτσαμπάς Σωτήριος (Σωμ. Σερρών), Ματθαιόπουλος Παναγιώτης (Σωμ. Αχαίας), Ναστούλης Κωνσταντίνος (Σωμ. Αγρινίου), Σακκής Κωνσταντίνος (Σωμ. Αχαίας), Τάτσης Χρήστος (Σωμ. Ιωαννίνων), Τσιακίρογλου Μαίρη (Σωμ. Ξάνθης), Φιλοκώστας Ιωάννης (Σωμ. Θεσσαλονίκης).

 

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Ν. Σιαδήμας στη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων

Δημοσιεύθηκε

στις

 

O Πατρινός Νίκος Σιαδήμας (φωτό) ορίστηκε ως Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνεται πως το κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε χθες τους αναπληρωτές σε μια σειρά από Γραμματείες, ενώ όπως έγινε γνωστό, με νεότερες ανακοινώσεις θα οριστούν οι θεματικοί Τομεάρχες του κόμματος, καθώς και οι συντονιστές των Γραμματειών από τους αντίστοιχους επικεφαλής. Κινήσεις που προφανώς δείχνουν ότι το κόμμα της ΝΔ μπαίνει πλέον σε «διάταξη μάχης»…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα