Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας στη Σχολή Βέργη είναι γεγονός!

Δημοσιεύθηκε

στις

Θες να λάβεις τη Βεβαίωση Κρεοπώλη και να ανοίξεις το δικό σου Κρεοπωλείο;
Εργάζεσαι ήδη ως κρεοπώλης και σου λείπει η πιστοποίηση;

Η λειτουργία της Σχολής ξεκίνησε στην Πάτρα και αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, καλύπτοντας τις ανάγκες εκπαίδευσης, σε πραγματικές συνθήκες, κρεοπωλών και εκδοροσφαγέων όλης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι κρεοπώλες είτε διατηρούν δικό τους κρεοπωλείο είτε εργάζονται σε αυτό είναι υποχρεωμένοι να κατέχουν Βεβαίωση Κρεοπώλη από αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης.


Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου:
-Την κ. Αθηνά Τραχήλη, Κτηνίατρο, Ελεύθερο Επαγγελματία Πρόεδρο Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρο Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδιας Κτηνιάτρων, Ελευθέρων Επαγγελματιών (UEVP)

– Την κ. Δέσποινα Καρασούλου, Τεχνολόγο Τροφίμων-MSc in Food Management και

– Την κ. Μαίρη Ξένου Msc Υγιειονολόγο ΤΕ, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ – ΛΑΕΚ καθώς και άλλους εξαίρετους επαγγελματίες.
Η εκπαίδευση διαρκεί τρεις μήνες και περιλαμβάνει θεωρητική και εργαστηριακή/πρακτική εξάσκηση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και εγκεκριμένους χώρους.
Η Σχολή Κρεάτων Δυτικής Ελλάδας λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» του Ομίλου Βέργη, το οποίο με την πολυετή εμπειρία του εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2610.27.18.27 ή να μεταβούν στους χώρους της Σχολής στην οδό Ζαΐμη 21 στην Πάτρα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement