Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξεκάθαρο μήνυμα Λοβέρδου από την Πάτρα για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Της Μαρίας Σπ. Ορφανού

«Αν εκλεγώ πρόεδρος, δεν θα χαρίσουμε την Ελλάδα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ», διεμήνυσε από την Πάτρα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος δίνοντας τέλος στα σενάρια για τις συμμαχίες της επόμενης μέρας.

Ο κ. Λοβέρδος στο πλαίσιο των περιοδειών του βρέθηκε στην Αχαΐα, όπου το πρωί είχε συναντήσεις με στελέχη και πολίτες σε Ακράτα και Αίγιο, ενώ το απόγευμα πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στην Πάτρα, η οποία είχε περισσότερο συναισθηματική χροιά και λιγότερο πολιτική, μιας και όπως είπε και ο ίδιος «η Πάτρα είναι η πόλη μου και αποφάσισα να μιλήσω με την καρδιά κι όχι με το μυαλό».

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ
Να σημειωθεί, πως ο κ. Λοβέρδος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Αχαΐας, καθώς και εκπροσώπων φορέων και κλάδων, αλλά και με τους Δημάρχους του Νομού, εκ των οποίων παρέστησαν οι κύριοι Μυλωνάς και Μπαρής.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ… ΝΟΗΜΑ

Στην ομιλία του κ. Λοβέρδου εκτός των στελεχών που ήδη έχουν ανακοινώσει την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του, όπως ο πρώην βουλευτής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, παρέστησαν και άλλα γνωστά στελέχη, όπως ο Ανδρέας Φούρας, ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος, Θ. Καρπής, κ.α.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement