Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Παρακολούθησε τους “Rossoneri” ο Β. Γεωργόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (6-7/11) ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς Βασίλης Γεωργόπουλος καθώς παρακολούθησε αρκετές αναμετρήσεις από τα τμήματα του Δαβουρλή Κ’92.

Ο Γεωργόπουλο που βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ των “ερυθρολεύκων” από το 2018 παρακολούθησε αναμετρήσεις των τμημάτων Κ10, Κ11, Κ12 και Κ13 ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου είδε και την αντρική ομάδα των Rossoneri στο Προάστιο με αντίπαλο τη Νίκη.

Ο Γεωργόπουλος σημείωσε αρκετά ονόματα στο μπλοκάκι του και σίγουρα κάποιοι από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να κληθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έτσι ώστε να δοκιμαστούν από την ομάδα των “ερυθρόλευκων”.

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού διατηρεί καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Ακαδημίας Ντίνο Παπαγιαννόπουλο και ουκ ολίγες φορές έχει επισκεφτεί την πόλη μας για την ανίχνευση ταλέντων.

Στην φωτό διακρίνεται από αριστερά ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας του Δαβουρλή, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος, ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Βασίλης Γεωργόπουλος και ο έμπειρος προπονητής, Μιχάλης Κοντογιάννης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement