Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δείτε live – Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Δεν θα υπάρξει ξανά άλλο lockdown στην χώρα μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την διαβεβαίωση πως η χώρα μας δεν θα ζήσει ξανά άλλο lockdown έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τόνισε πως όντως στην χώρα μας υπάρχει μία έξαρση της πανδημίας, ωστόσο τόνισε πως η κυβέρνηση επιλέγει να βαδίσει λαμβάνοντας μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ όπου καθίσταται απαραίτητο και με την προσπάθεια αύξησης του αριθμού των εμβολιασμών.

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στους βουλευτές της συμπολίτευσης λέγοντας πως πρέπει να μεταφέρουν το μήνυμα στην κοινωνία πως το εμβόλιο σώζει ζωές και αυτή την στιγμή στην συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκονται ανεμβολίαστοι. «Χάνονται κάθε μέρα ζωές ανθρώπων που θα είχαν σωθεί διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού:

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης έστειλε εκ νέου μήνυμα χθες, πως η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσει κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων.

Στις 17:30 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan bin Ahmad Sultan Al Jaber, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Mark Rutte, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement