Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Νοσοκομείο» η Χιρόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την επιστροφή των διεθνών στις Εθνικές τους ομάδες, ξεκινάει η προετοιμασία για τις τελευταίες αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το πρόγραμμα μέχρι τα ματς αυτά θα είναι πολύ «φτωχό», άρα θα περιοριστούμε σε επιλογές ρίσκου.

Μάθετε τα πάντα για το pamestoixima casino

Ένα από τα δυνατά ματς της ημέρας θα γίνει στην Τενερίφη, στα Κανάρια Νησιά για τη Σεγούντα της Ισπανίας. Η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τη Χιρόνα από τη Καταλονία, η οποία θα κάνει το μεγάλο ταξίδι «λειψή».

ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Ένα κρυφό όνειρο παραμένει η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία για τη Τενερίφη, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια (τελευταία φορά το 2010). Φέτος η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους έχει ξεκινήσει τη σεζόν πολύ δυνατά, βρίσκεται μέσα στην πρώτη 6άδα και θέλει να παραμείνει σε απόσταση βολής από τις 2 πρώτες θέσεις υποδεχόμενη τη Χιρόνα. Ο προπονητής της ομάδας, Μιγκέλ Ραμίς, γνωρίζει τη δυναμική των Καταλανών, εμφανίστηκε όμως ανακουφισμένος από το γεγονός πως ο αντίπαλος θα έχει απουσίες, κάτι που δίνει εμφανές προβάδισμα στους νησιώτες. Σημαντική είναι και η επιστροφή του βασικού χαφ Ρουίς μετά από τιμωρία.

ΧΙΡΟΝΑ: Πηγαίνει στη Τενερίφη όντας σε εξαιρετική κατάσταση αγωνιστικά η Χιρόνα, όμως εκεί που έδειχνε να ανεβαίνει με πολύ σημαντικά αποτελέσματα, τιμωρίες παικτών και τραυματισμοί έχουν επηρεάσει πολύ την ομάδα, που θα κληθεί να παίξει με ένα δύσκολο αντίπαλο, χωρίς 8 (!) βασικούς παίκτες. Ο κόουτς Μίτσελ πήρε μαζί του αρκετούς παίκτες από τη β’ ομάδα για να συμπληρώσει την αποστολή, όμως ακόμα και έτσι υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξία πως ο σύλλογος θα συνεχίσει για αήττητος για 5ο σερί ματς. Εν συντομία, θα λείψουν ο πρώτος σκόρερ Στουάνι και οι Αρνάου, Σάιθ, Ουρένια, Μπόρχα Γκαρσία, Σαρμιέντο, Τεράτς, Λοθάνο και ο κίπερ Ορτολά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι διαφορές των ομάδων ποιοτικά δεν είναι μεγάλες, ίσα ίσα θα λέγαμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν ανώτερο σύνολο αν τα βάλουμε κάτω. Οι απουσίες όμως της Χιρόνα, κάνουν τους Καταλανούς σχεδόν άλλη ομάδα. Ευκαιρία για νίκη στη Τενερίφη, στο 2.05 του άσου στη Bet365.

Νόμιμες Στοιχηματικές με παμεστοιχημα προσφορες* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement