Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών

Published

on

Συνελήφθη, χθες, το απόγευμα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών,
εντόπισαν τον διακινητή να κινείται με όχημα με συνοδηγό τον αγοραστή, προμηθεύοντας τον τελευταίο με ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο άνδρες και σε σωματικούς ελέγχους που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του αγοραστή και κατέσχεσαν (6,7) γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην κατοχή του διακινητή, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (810) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διακινητή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν (75) γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το όχημα του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement