Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κορονοϊός: Κηδεύτηκε ο 22χρονος που πέθανε στη Θεσσαλονίκη – «Μέσα σε λίγες ημέρες μας άφησε»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τελευταίο αντίο στον 22χρονο που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, είπαν στη Δορκάδα Θεσσαλονίκης συγγενείς και φίλοι.

Ο νεαρός άνδρας που είχε υποκείμενο νόσημα, ήταν ο μόνος από το συγγενικό του περιβάλλον που δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν ήταν αρνητής, αλλά φοβόνταν να εμβολιαστεί. Μάλιστα με την παρότρυνση, όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, κάποιων γνωστών του.

Ο 22χρονος την περασμένη εβδομάδα πήγε με κάποια ήπια συμπτώματα της νόσου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί οι γιατροί που τον εξέτασαν, τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς δεν εντόπισαν κάποια ανησυχητικά σημάδια. Το Σάββατο όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και πήγε και πάλι σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτή τη φορά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύτηκε διασωληνώμενος σε απλή κλίνη κι όχι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας του νεαρού παλικαριού πέθανε λίγο πριν γεννηθεί. Έτσι η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της με τη βοήθεια της αδερφής της και της μητέρας της. Όπως αναφέρουν, κάτοικοι του χωρίου ο 22χρονος παρά τις παρεκκλίσεις της οικογένειας του δεν προχώρησε στον εμβολιασμό του. Αντιθέτως άκουσε τις παροτρύνσεις κάποιων γνωστών του, οι οποίοι τον έπεισαν να μην οχυρωθεί απέναντι στον κορονοιό.

«Είναι μια απλή οικογένεια. Πολύ πονεμένη γιατί οι δύο αδερφές έχουν χάσει τους δύο άνδρες τους. Αυτός ήταν ο μόνος άνδρας της οικογένειας. «Νεαρό παιδί που μεγάλωσε ορφανός. Από ότι ξέρω είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και φοβόταν να κάνει το εμβόλιο. Η μητέρα η θεία του και η γιαγιά του είναι εμβολιασμένες, δεν κατάφεραν όμως να πείσουν και το παιδί» λέει στο newsit.gr, κάτοικος του χωρίου, ενώ φίλος της οικογένειας προσθέτει: «Δεν είχε σοβαρά προβλήματα, άκουγε και τους φίλους Όταν πήγε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια του. Μέσα σε λίγες ημέρες μας άφησε. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μάθαμε το άσχημο νέο από την μητέρα του».

newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement