Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο ντέρμπι στη Ρώμη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις Bet365 προσφορές* εγγραφή.

Δεν είναι πολλοί εκείνοι οι όμιλοι στα προκριματικά του Μουντιάλ που έχουν ακόμα ανοιχτά τα σενάρια της πρωτιάς. Σήμερα, όμως, θα μάθουμε ακόμα μια από τις ομάδες που θα έχουν την άνεση να κλείσουν από τώρα τα εισιτήριά τους για το Κατάρ σε ένα χρόνο.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει σήμερα στο «στάντιο Ολίμπικο», εκεί όπου Ιταλία και Ελβετία θα λύσουν τις διαφορές τους στον 3ο όμιλο, μιας και «συγκατοικούν» στη κορυφή.

ΙΤΑΛΙΑ: Γνώρισε στα ημιτελικά του Nations League τη πρώτη ήττα της μετά τη κατάκτηση του Γιούρο το καλοκαίρι η Ιταλία, όμως αυτό δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο το στυλ παιχνιδιού της. Ο Μαντσίνι θέλει η ομάδα να τερματίσει αήττητη και με νίκες τα προκριματικά, μιας και ο στόχος, πλέον, μεταφέρεται στο Κατάρ. Οι Ιταλοί «τιφόζι» αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο της Ρώμης για να στηρίξουν την «σκουάντρα ατζούρα» κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως η Ελβετοί. Απουσίες, πάντως, θα υπάρχουν, μιας και οι λογιζόμενοι ως βασικά στελέχη Ιμόμπιλε, Πελεγκρίνι, Βεράτι, Ζανιόλο, Κιελίνι και Τολόι είναι εκτός με τραυματισμούς.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χωρίς κανένα άγχος και πίεση, πηγαίνει στην Ιταλία με στόχο το διπλό, ώστε να αφήσει πίσω της τη πρωταθλήτρια Ευρώπης και να πάρει «κεφάλι» στον όμιλο, μια στροφή πριν το φινάλε των προκριματικών. Οι Ελβετοί γνωρίζουν πως έχουν παίξει εξαιρετικά σε όλα τους τα ματς μέχρι ώρας, είναι αρκετά δεμένοι σαν σύνολο και η παρουσία του Μουράτ Γιακίν στο πάγκο βοηθάει το καλό κλίμα. Το μόνο βέβαιο είναι πως κανείς δε θα τους πει κάτι αν παλέψουν, ακόμα και η ήττα να έρθει. Οι απουσίες είναι αρκετές στο ρόστερ (Τσάκα, Ελβέντι, Τζούμπερ, Εμπολό, Σεφέροβιτς, Φερνάντες), όμως υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορούν να προσφέρουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολο για τους πρωταθλητές Ευρώπης να περάσουν το εμπόδιο της Ελβετίας, ασχέτως αν βολεύονται και με την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση και έχουν τρόπους να σκοράρουν. Πάμε στο καλοπληρωμένο γκολ-γκολ του 2.07 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement