Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Η τελευταία ευκαιρία της Βοσνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για το Live Streaming παναθηναικος.

Όσο προχωρούν οι αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε όλο τον κόσμο, ολοένα και περισσότερες χώρες βάζουν το όνομά τους στη λίστα της FIFA με όσες έχουν προκριθεί στα τελικά του Κατάρ. Χθες είχαμε ακόμα μερικές προσθήκες από την Ευρώπη και την Αμερική, ενώ σήμερα αναμένεται να έχουμε περισσότερες.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού των προκριματικών, η Βοσνία φιλοξενεί αρκετά νωρίς στη Ζένιτσα τη Φινλανδία, σε μια «μάχη» που θα κρίνει κατά πολύ την ομάδα που θα τερματίσει, πιθανότατα, πίσω από τη Γαλλία στον όμιλο, με την Ουκρανία να… καιροφυλαχτεί.

ΒΟΣΝΙΑ: Σε έναν όμιλο με αρκετά περίεργα αποτελέσματα, με γκέλες αλλά και μερικά σημαντικά αποτελέσματα (όπως η ισοπαλία μέσα στο Παρίσι), η Βοσνία έχει παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης στο 2ο Μουντιάλ της ιστορίας της. Η παρέα του Έντιν Τζέκο έχει να παίξει 2 ματς ακόμα, αμφότερα στην έδρα της και με 2/2 θα είναι αυτή που θα τερματίσει πίσω από τους Γάλλους. Ο κόουτς Πέτεφ είδε τον Πιάνιτς να μπαίνει κανονικά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του, κάτι που δίνει άλλον αέρα στην ομάδα. Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο κόντρα στους Φινλανδούς, μιας και υπάρχει μεγάλη «δίψα» σε όλους για μια ακόμα σημαντική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μετά την επιτυχία με τη συμμετοχή στα τελικά του Γιούρο, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει αισθητά στην Εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Εκεί που πριν λίγα χρόνια οι νίκες ήταν κάτι σπάνιο, πλέον ο μη τερματισμός στη 2η θέση ενός ομίλου προκριματικών με τη συμμετοχή ομάδων όπως οι Γαλλία, Ουκρανία και Βοσνία, μπορεί να θεωρηθεί και αποτυχία. Ο Κάνερβα έχει κάνει, πάντως, πολύ καλή δουλειά στους Σκανδιναβούς και αυτό φαίνεται από τη στιγμή που οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο. Θα πάει για το διπλό στη Βοσνία, αν και ξέρει πως δύσκολα θα καταφέρει κάτι στον όμιλο, μιας και μετά έπεται το ματς με την πανίσχυρη Γαλλία. Οτζάλα και Λαμ θα είναι σημαντικές απώλειες στην άμυνα, όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί οι Βόσνιοι να μην είναι στο επίπεδο του πρόσφατου παρελθόντος, όμως δε τους λείπει η ποιότητα. Στην «καυτή» τους έδρα έχουν τη δύναμη να «λυγίσουν» τους τίμιους Φινλανδούς και να πάνε με ηθικό στον… τελικό με την Ουκρανία.

Στοιχηματικές εταιρίες με Live Streaming αεκ στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement