Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Να χτίσουν σερί και ψυχολογία

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Ζέλικο Κάλαϊτζις στην προτελευταία προπόνηση πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αίαντα Γαστούνης.

Ο μοναδικός απών θα είναι ο Αργεντινός Λιποράτσε ο οποίος μετά τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες καθώς ταλαιπωρείται από θλάση.

Από κει και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για το εντός έδρας παιχνίδι που μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την απόκτηση των τριών βαθμών.

Σήμερα φυσικά οι κοκκινόμαυροι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση και εν συνεχεία ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς που αποτελείται από τους:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Καρακλάιτς, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Κατσής, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην Αγυιά οι κοκκινόμαυροι έχουν δείξει ότι δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος να τους κοντράρει.

Το θέμα είναι να δούμε τους κοκκινόμαυρους στα εκτός έδρας παιχνίδια που μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και σύντομα γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών αλλά ούτε άλλες συγγνώμες.

Το αξίζουν και με το παραπάνω

Σε μια πολύ σωστή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Παναχαϊκής θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα όσοι φίλαθλοι της πατρινής ομάδας βρέθηκαν στη Λευκάδα στηρίζοντας τους κοκκινόμαυρους στο εντός έδρας ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Αίαντα Γαστούνης το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δείξουν το εισιτήριο από το ματς με τον Τηλυκράτη στα εκδοτήρια του γηπέδου στην Αγυιά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έτσι ώστε να προμηθευτούν το προνομιακό εισιτήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν ταξιδέψει στη Λευκάδα για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη ότι θα μπορούν να προμηθευτούν το προνομιακό εισιτήριο για τον αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης (14/11 – 15:00) επιδεικνύοντας το απόκομμα του εισιτηρίου τους από το ματς της Λευκάδας στα εκδοτήρια του γηπέδου στην Αγυιά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 την Κυριακή».

Μειώθηκε το εισιτήριο

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ η διοίκηση σκεφτόταν εδώ και καιρό να μειώσει το εισιτήριο θέλοντας να έχει στο πλευρό των κοκκινόμαυρων όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.

Έτσι λοιπόν η γενική είσοδος ανέρχεται στα 5 ευρώ πλην των επισήμων που θα παραμείνει στα 10 ευρώ.

Δωρεάν είσοδος όπως είναι γνωστό θα έχουν δικαίωμα οι γυναίκες, αλλά πλέον τόσο οι φοιτητές (με την επίδειξη πάσο), όσο και τα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Επίσης υπάρχει και η λύση του Panachaiki TV για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο της Αγυιάς με κόστος 5,50 ευρώ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Covid-19.

Ροή ειδήσεων

Advertisement