Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Το… έριξε έξω η μελανόλευκη οικογένεια !

Published

on

Για πρώτη φορά, μετά από καιρό, ο Απόλλων ξεκουράζεται, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας το καθιερωμένο ρεπό στο πρωτάθλημα της Basket League.

Έτσι οι διοικούντες την ΚΑΕ, αποφάσισαν να το… ρίξουν έξω και όλη η οικογένεια της μελανόλευκης ομάδας δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο στο OWL Κουκουβάγια wine bar cuisine, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Με ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων αναφέρει: «Σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα δείπνησε στο OWL Κουκουβάγια wine bar cuisine, αποδεχόμενη με χαρά την πρόσκληση από τους ιδιοκτήτες Γιάννη Καρπή, Γιώργο Καρπή και τον αρχισέφ, Κώστα Αξιώτη.

Στην όμορφη βραδιά ήταν εκεί με την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο, από την ΚΑΕ ο πρόεδρος Κώστας Αποστολόπουλος με τον Φώτη Κατσαϊτη, από τον ΑΣ οι Φίλιππος Καμίσης, Θόδωρος Θανασούλιας, Κώστας Τσανταρλιώτης, Νίκος Παπανικολάου και τα μέλη των γραφείων του Συλλόγου, Βασιλική Μπουντοπούλου, Ανδρέας Χαρτάς, Ξένια Κωταντούλα.

Ο ΑΣ Απόλλων και η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926 ευχαριστούν για την όμορφη βραδιά τους συντελεστές, που πάντα είναι πρωτοπόροι και στηρίζουν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια της ομάδας. Το παρών έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ασφαλείας του Αντώνη Φιλίππου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement