Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ξεκινάμε δυναμικά»-Ο Α. Κουνάβης όρισε χθες τη σύνθεση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, όπως είχε γράψει η «Γ»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ξεκινάμε δυναμικά», ήταν οι πρώτες κουβέντες του νέου Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη χθες το πρωί, μιλώντας στο ξενοδοχείο «Αστήρ», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας όπου παρουσίασε τη σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής.

Όπως έγραψε η «Γ» από χθες, Α’ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ορίστηκε ο Κώστας Ρηγόπουλος , Β’ Αντιπρόεδρος η Έντζυ Σταματάκη , Γενική Γραμματέας η Νατάσα Βαρέλη και Ταμίας, η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου. Ακόμα, υπεύθυνος
Εκλογικής Ετοιμότητας ορίστηκε ο Γιώργος Γραμματίκας , υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα ο Ρήγας Θανασάς, υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης η Φανή Καλαντζή, υπεύθυνος Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ο Νίκος Καρακίτσος και υπεύθυνος Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, ο Γιώργος Τερζής.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ο κ. Κουνάβης περίεγραψε τους στόχους της Οργάνωσης , αναλύοντας τις 15 άμεσες προτεραιότητες που έχει αναλάβει υπογραμμίζοντας για την πρώτη ότι πολύ σύντομα η Δ.Ε.Ε.Π. θα έχει τα νέα σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία στην Πάτρα. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουνάβης κάλεσε τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. να συνεχίσουν με μεγαλύτερη δυναμική τη προσπάθειά τους, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα βαθειά λαϊκό και πατριωτικό κόμμα, ένα κόμμα της λογικής και της προόδου, το οποίο εκφράζει όλες τις κοινωνικές τάξεις. Ένα κόμμα το οποίο δε κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους Έλληνες το οποίο θα εξακολουθεί να αγωνίζεται για την ευημερία όλου του ελληνικού λαού και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουνάβης δε παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στα χιλιάδες παλιά και νέα μέλη της Ν.Δ. τα οποία προσήλθαν στις κάλπες και ανέδειξαν την Νέα Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και τους Προέδρους – Συμβούλια των επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων επισημαίνοντας ότι η Δ.Ε.Ε.Π. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη – προώθηση των προβλημάτων του νομού ενώ θα σταθεί δίπλα στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για μια Ελλάδα ισχυρή και σύγχρονη.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π.
«ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»
Σημειώνεται ότι από αύριο, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 μετά τις 2 το μεσημέρι στο blog της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και στη σελίδα της στο Facebook, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να βρουν τους 30 τομείς δράσεις και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου όσοι επιθυμούν μέσω link σε έναν από αυτούς.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement