Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Το «Αχαϊκό Εντελβάις» στην FOODTECH και ARTOZA 2021

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν χθες τα επίσημα εγκαίνια των εκθέσεων FOODTECH και ARTOZA 2021, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, στο εκθεσιακό κέντρο METROPΟLΙTAN EXPO, παρουσία του συνόλου των κορυφαίων παραγόντων της ελληνικής αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, καθώς και του κλάδου της Βιομηχανίας των Τροφίμων και των Ποτών.

Το δυναμικό εκθεσιακό σχήμα που έκανε σήμερα πρεμιέρα στην ελληνική αγορά θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου 2021 και θα αναδείξει τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες τόσο της FOODTECH όσο και της ARTOZA.

Ο κ. Λιβανός τόνισε ότι σε μια περίοδο μάχης με τον κορονοϊό, μια covid free έκθεση δείχνει το δρόμο και πρόσθεσε ότι φέτος η έκθεση FOODTECH αποκτά μια πιο γλυκιά γεύση χάρη στη συνδιοργάνωση της με την ARTOZA.
Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία πως «ο κλάδος της αγροδιατροφής μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για τον απαιτούμενο μετασχηματισμό του παραγωγικού μας μοντέλου και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων» ωστόσο για να γίνει αυτό είναι «απαραίτητη προϋπόθεση η επένδυση στις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, την εκπαίδευση και την κατάρτιση. Η FOODTECH και η ARTOZA συμβάλλουν ακριβώς προς αυτήν την κατεύθυνση για αυτό τις στηρίζουμε και θα τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις», κατέληξε ο Υπουργός.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δυναμικό παρών δίνει και και φέτος η εταιρεία «Αχαϊκό Εντελβάις»
Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας «Αχαϊκό Εντελβαις», ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Λιβανός, είχαν την ευκαιρία να δουν και να γευθούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής τους στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο των 6000 τετραγωνικών μέτρων με εξελιγμένες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής.
Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και η γνώση στην παράδοση είναι η συνταγή των 47 χρόνων επιτυχίας της εταιρείας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement