Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεκάθαρος ο Σταθάκης και δεν κρύβεται πίσω από δάχτυλό του

Published

on

 

Mια από τις καθαρότερες τοποθετήσεις έκανε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, με ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του μετά την άσχημη εικόνα που έδειξαν οι κοκκινόμαυροι απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης.

Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» ταυτίζεται με τις ανησυχίες των οπαδών και φίλων της ομάδας και μάλιστα τους προτρέπει να εκφράζονται ελεύθερα έτσι ώστε να καταλάβουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατανοούμε σε απόλυτο βαθμό τα παράπονα του κόσμου μετά τον αγώνα με τον Αίαντα. Προσωπικά αυτό με ευχαριστεί καθώς μόνο έτσι θα καταλάβουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε. Μόνο στις μεγάλες ομάδες οι οπαδοί εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους μετά από νίκες για μία άσχημη εμφάνιση. Και η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα. Μετά το Καναλάκι είχα δηλώσει πως θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο, κάτι που δεν είδα στη Λευκάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στα Βραχνέικα. Ο Διαγόρας είναι φιλικό σωματείο για εμάς, αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι. Η ομάδα είναι νέα και θέλει τον χρόνο της, κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει, καθώς στελεχώσαμε αστραπιαία το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα σε διάστημα ημερών. Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου και τη στήριξή του. Ξέρω καλά ότι οι περισσότεροι δεν αντέχουν να τη βλέπουν στη Γ’ Εθνική. Όποιοι αντέχετε, όποιοι μπορείτε, όποιοι θέλετε, ελάτε να βοηθήσετε. Κανείς δεν περισσεύει.

Υ.Γ. Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, το μέλλον όμως βρίσκεται στο χέρι μας.

Υ.Γ. 2 Για να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι, προϋποθέτει πρώτα απ’ όλα να έχεις γροθιά, αλλιώς βάρα παλαμάκια!

Υ.Γ. 3 Την Παναχαϊκή και στα χαμηλά της μέσα από τις πράξεις της και τη γενικότερη λειτουργία της θα μάθουν όλοι να τη σέβονται. Κυρίως εκτός Πατρών, είτε είναι διαιτητές, είτε είναι υπάλληλοι αθλητικής εταιρείας, είτε ό,τι άλλο θέλουν…».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement