Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Connect with us

Lifestyle

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει μία εριστική διάθεση η οποία θα φέρει «κοφτερά» λόγια. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με φίλους σου.

 

 

Ταύρος

Θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία, ώστε να μην πάρουν τον κατήφορο. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς δημιουργεί απόσταση μεταξύ των ενδιαφερόμενων. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή κατά την επαφή σου με τους άλλους.

 

 

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να ρίξουν μία «σκιά» στη διάθεσή σου καθώς φαίνεται πως θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους, πράγμα που δεν θέλεις καθόλου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 10/11 και δείχνει πως και η επικοινωνία θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα ή κάποια εμπόδια αυτές τις ημέρες.

 

Καρκίνος

Θα υπάρχουν αρκετές «ευκαιρίες» για αντιπαραθέσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου για να μην το αφήσεις να συμβεί. Ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν διαδοχικά ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10 και 11/11. Αυτό δείχνει πως αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι λίγο κουραστικές ή λίγο παραπάνω πιεστικές από ότι θα μπορούσε να αντέξει η ιδιοσυγκρασία σου χωρίς να εκνευριστεί.

 

Λέων

Θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους με τη μορφή του κατεπείγοντος. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μία ημέρα μετά στις 11/11 δείχνουν πως οι οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά ενδεχομένως και οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις θα έχουν την τιμητική τους.

 

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11. Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ιδιαίτερα λόγω της αμετακίνητη στάσης που θα κρατήσουν κάποια πρόσωπα. Προσπάθησε να μην αφήσεις επικοινωνιακές δυσκολίες να επηρεάσουν σε γενικότερο πλαίσιο και τη διάθεσή σου αλλά και την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

 

Ζυγός

Θα υπάρξουν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ του Ερμή και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία, οι συναντήσεις αλλά και τα οικονομικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες μέσα στο πρόγραμμά σου

 

 

Σκορπιός

Με την παρουσία του Ερμή και του Άρη και μάλιστα σε σύνοδο στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου στις αρχές της εβδομάδας, δείχνει πως ίσως συναντήσεις ανθρώπους που δεν θα συμμεριστούν τη δική σου οπτική και μπορεί να έρθουν σε κόντρα μαζί σου.

 

Τοξότης

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις την ησυχία σου, για αυτό και θα μείνεις μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 ενισχύει την παραπάνω ανάγκη, κάτι που θα επηρεάσει και την επικοινωνία αφού θα δημιουργήσει εσωστρέφεια.

 

Αιγόκερως

Ηεβδομάδα προμηνύεται έντονη καθώς ο Ερμής και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μεταξύ τους -καθώς θα βρίσκονται σε σύνοδο- αλλά και με τον Κρόνο ο οποίος είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι συγκρουσιακή. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα.

 

Υδροχόος

Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει διαξιφισμούς μεταξύ σας, οι οποίοι μπορεί να ενταχθούν λόγω του τετραγώνου του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιό σου.

 

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθεις πως κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις να εξελιχθούν και να διευθετηθούν μένουν σχεδόν στάσιμα, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα σου.

Lifestyle

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (21/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Η σημερινή σου διάθεσή είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν κινηθείς βιαστικά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

 

Ταύρος

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις.

 

 

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επιβάλλει υπομονή και επιμονή, που λόγω της ευχάριστης διάθεσης που θα έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

 

 

Καρκίνος

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

 

 

Λέων

Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δεν κρίνει αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Από την άλλη, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

 

 

Ζυγός

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι περίεργα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

 

Σκορπιός

Εκμεταλλεύσου αυτό το Σάββατο για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίζεις πιο σωστά το πρόγραμμα της εβδομάδας, γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα, η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.

 

 

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις μία μέρα, που τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο, φίλε Τοξότη. Μπορείς πλέον, να αισιοδοξείς!

 

 

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

 

Ιχθύες

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(21/1)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα, που στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Ταύρος
Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδανική για να κάνεις μια νέα αρχή, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στην ζωή σου – από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα και μετά τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα αυτή η Παρασκευή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Καρκίνος
Αυτή η Παρασκευή σε βρίσκει πολύ καλά, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Λέων
Μια πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Παρθένος
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινη Παρασκευή για εσένα. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός
Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με την ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με την διευθέτησή τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα άσχημα αποτελέσματα.

Τοξότης
Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις για το μέλλον σου. Γενικά, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αιγόκερως
Αν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν. Ίσως μία δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά, να σου κάνει πολύ καλό, ανοίγοντας τους ορίζοντές σου.

Υδροχόος
Σήμερα το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει, καθώς κάποια ζητήματα που νομίζεις ότι έχουν λυθεί, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν και μένουν στάσιμα. Προσοχή να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Ιχθύες
Αυτήν την Παρασκευή η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία. Κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση, καταφέρνοντας να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Περισσότερα

Lifestyle

H τρυφερή αφιέρωση του Στέλιου Μανουσάκη στη σύντροφό του Μαρία Ηλιάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη να τους αναγκάζουν να μην περνούν πολύ χρόνο μαζί, η αγάπη τους όμως, ειδικά μετά τον ερχομό του παιδιού τους, δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς», ο Στέλιος Μανουσάκης προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την αγαπημένη του σύντροφο, γράφοντας:

«Ό,τι και να δώσεις σε μια γυναίκα, θα σου προσφέρει περισσότερα. Αν της δώσετε το σπέρμα σας, θα σας δώσει ένα μωρό. Αν της δώσετε ένα οίκημα, θα σας δώσει ένα σπιτικό. Αν της δώσετε τα ψώνια σας, θα σας δώσει ένα γεύμα. Αν της δώσετε ένα χαμόγελο, θα σας δώσει την καρδιά της. Η γυναίκα πολλαπλασιάζει και μεγεθύνει αυτό που της δίνεται».

«Δώστε της και μια αγκαλιά παραπάνω σήμερα, το αξίζει», σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία του, ενώ η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να προσθέσει σε σχόλιο πολλές καρδιές.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα