Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Βαρύ πένθος για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Άγγελο Δανιήλ-Έφυγε ο πατέρας του Κωνσταντίνος(ΦΩΤΟ)

Published

on

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της ΕΠΣ Αχαΐας η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Δανιήλ(φωτο), πατέρα του προέδρου Άγγελου Δανιήλ.

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος της Ελληνικής Χωροφυλακής κι «έφυγε» , σε ηλικία 94 ετών. Με τη σύζυγό του Χριστίνα ευτύχησε να δει δύο γιους, τους Γιώργο και Άγγελο και τέσσερα εγγόνια, τους Κωνσταντίνο, Ευστάθιο, Κωνσταντίνο και Νικόλαο.

Η κηδεία του την Τετάρτη στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικόρφου Ναυπακτίας. Το αθλητικό τμήμα της «Γ» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις 

Ο Δήμαρχος Πατρών, η ΕΠΣ Αχαΐας, ο Σύνδεσμος Διαιτησίας, η ομάδα της Παναχαϊκής αλλά και πολλές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου έστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το πένθος του προέδρου της Ενωσης, Αγγελου Δανιήλ.

Αναλυτικά:

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Αχαΐας (ΕΠΣΑ)  Άγγελο Δανιήλ για την απώλεια του πατέρα του Κωνσταντίνου Δανιήλ.

Το Δ/Σ του Σ.Δ.Π. ΑΧΑΪΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρό της Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ κ. Άγγελο Δανιήλ και στην οικογένειά του για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα Κωνσταντίνου.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρό της Άγγελο Δανιήλ και την οικογένειά του για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα Κωνσταντίνου.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας Άγγελο Δανιήλ για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα Κωνσταντίνου. Καλή δύναμη και κουράγιο στον Άγγελο Δανιήλ και τους οικείους του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement