Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το «αντίο» στον Μεντζέλο Μολοχίτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πάτρα αποχαιρετά σήμερα ένα ενεργό μέλος της, έναν άνθρωπο με εθελοντική προσφορά και αδιάλειπτη παρουσία στα κοινά, που αγάπησε τη ζωή όσο λίγοι!..

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, καρναβαλιστές, επιχειρηματίες, θα βρεθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Μεντζέλο Μολοχίτη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, αλλά και να συμπαρασταθούν στο πένθος της αγαπημένης του συζύγου, Λέας Τσόγκα. Ο εκλιπών, υπήρξε άνθρωπος του «Πατρινού Καρναβαλιού», στηρίζοντας μέσα και από την καρναβαλική επιτροπή τον θεσμό, ενώ επαγγελματικά είχε μια μακρά επιχειρηματική διαδρομή στην ελεύθερη αγορά ως σύμβουλος επιχειρήσεων αλλά και ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Fibair» τα τελευταία χρόνια (παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών), ενώ σημαντική ήταν η ενασχόλησή του και με τον αθλητικό και πολιτικό χώρο.

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Ειρήνη Κουρή αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «συνέδεσε τη ζωή του με το Πατρινό Καρναβάλι και με την εθελοντική του και αστείρευτη προσφορά του πρόσφερε τα μέγιστα στη μεγάλη του αυτή αγάπη, τόσο από τη θέση του απλού καρναβαλιστή όσο και από επίλεκτες θέσεις όπως του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης, του μέλους της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, της οργανωτικής ομάδας του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού μαζί με τον Άγγελο Πολυδωρόπουλο, αλλά και του μέλους του συμβουλίου εθελοντισμού του φορέα «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006».

Ροή ειδήσεων

Advertisement