Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Χρυσή» ευκαιρία για τους Τούρκους

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις προτάσεις στοιχήματος.

Τελευταία ημέρα των προκριματικών στους ομίλους της Ευρωπαϊκής ζώνης σήμερα και τα εισιτήρια για το Κατάρ ψάχνουν τους κατόχους τους. Αμέσως μετά τη διαδικασία αυτή, θα ακολουθήσουν τα μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση και μετά η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ.

Στον 7ο όμιλο, λοιπόν, τα πράγματα είναι εντελώς «ρευστά» όχι μόνο για τη πρώτη θέση, αλλά και για τη 2η. Ολλανδία, Τουρκία και Νορβηγία θα δώσουν τη τελική τους «μάχη» σήμερα, με τους Τούρκους να ταξιδεύουν στη Ποντγκόριτσα και τις άλλες δυο να παίζουν μεταξύ τους.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον το Μαυροβούνιο τη τελευταία αγωνιστική, όμως οι Βαλκάνιοι έχουν μάθει να παλεύουν όλα τα ματς τους, ειδικά αυτά κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Αυτό ακριβώς έκαναν πριν από 3 ημέρες υποδεχόμενοι την Ολλανδία, η οποία «καιγόταν» για το τρίποντο και τελικά της το στέρησαν, παίρνοντας το βαθμό, ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Στο τελευταίο ραντεβού των προκριματικών, ο Ραντούλοβιτς πιθανότατα θα δώσει πιθανότατα χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα, όμως δεν πρόκειται να φοβηθεί τους Τούρκους, που έχουν τεράστιο κίνητρο.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Για να έχουν δεδομένες ελπίδες για τις δυο πρώτες θέσεις μέχρι τη τελευταία αγωνιστική, οι Τούρκοι όφειλαν να σκοράρουν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν κόντρα στο Γιβραλτάρ, ενώ οποιαδήποτε απώλεια πόντων από Νορβηγία και Ολλανδία ήταν ευπρόσδεκτη. Τελικά όχι μόνο σκόραραν 6 φορές, αλλά οι άμεσοι αντίπαλοί τους γκέλαραν και οι δυο! Έτσι, το σύνολο του Στέφαν Κουντζ κρατάει τη τύχη στα χέρια της, τη στιγμή που οι άλλοι δυο παίζουν μεταξύ τους. Με διπλό στο Μαυροβούνιο και απώλεια της Νορβηγίας, η Τουρκία τερματίζει 2η, ενώ αν οι Νορβηγοί κερδίσουν, περνάει απευθείας στο Μουντιάλ, αν κρατήσει τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων που έχει αυτή τη στιγμή. Ο Γερμανός κόουτς αναμένεται να παίξει επιθετικά για το κρισιμότατο διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς ομίλους προκριματικών, οι Τούρκοι είναι αυτοί που έχουν το πιο εύκολο, θεωρητικά έργο από Ολλανδία και Νορβηγία, καθώς παίζουν με το αδιάφορο Μαυροβούνιο. Το διπλό δεν είναι καμία μεγάλη ευκαιρία στο 1.67 της Novibet, όμως είναι λογικό και δίκαιο σαν απόδοση.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement