Connect with us

Παναχαϊκή

Για το πρώτο «διπλό»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα

 

Στόχος των «κοκκινόμαυρων» την Κυριακή είναι να πάρουν τη νίκη και παράλληλα το πρώτο «διπλό» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς αντιμετωπίζει για την 6η αγωνιστική στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων την ομάδα του Διαγόρα.

Μπορεί η λέξη ντέρμπι να μην αντικατοπτρίζει την ιστορία των δύο συλλόγων ωστόσο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κλέψει… το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Οι κοκκινόμαυροι πριν λίγους μήνες είχαν αντιμετωπίσει την ομάδα του Διαγόρα στο Κύπελλο Ελλάδος που «μάτωσαν» για να πάρουν την πρόκριση καθώς επιβλήθηκαν με 1-0.

Όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες.

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ο Διαγόρας δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα έχοντας δύο ήττες μια ισοπαλία και μία νίκη, αυτή που πήρε άκοπα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Αμβρακικό Λουτρού που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου είχε όλο τον χρόνο λοιπόν να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή που θα επιδιώξει να κάνει μια νέα αρχή θέλοντας τη νίκη.

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΗΤΤΑ

Οι παίκτες της Παναχαϊκής πρέπει να καταλάβουν ότι ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να χάσουν. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη καθώς τα περιθώρια στενεύουν και η επαφή με την κορυφή πρέπει να είναι στενή.

ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Μετά λοιπόν το ρεπό της Τρίτης, χθες οι κοκκινόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις στο γήπεδο της Αγυιάς και έπιασαν δουλειά υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού και του επιτελείου του.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Μπουρλάκη που για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό και του Λιποράτσε που κάνει θεραπεία ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα.

Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί πρωί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση της Παναχαϊκής εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Ένωσης Άγγελο Δανιήλ για τον χαμό του πατέρα του Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας Άγγελο Δανιήλ για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Κωνσταντίνου. Καλή δύναμη και κουράγιο στον Άγγελο Δανιήλ και τους οικείους του».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement