Connect with us

Παναχαϊκή

Σκληρή δουλειά ενόψει Διαγόρα

Published

on

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής με τη συμμετοχή και του Μπουρλάκη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να ρίχνει βάρος στην τακτική καθώς γνωρίζει τον επόμενο αντίπαλο της 6ης αγωνιστικής που είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Μπουρλάκης και ο μοναδικός απόντας ήταν ο τραυματίας Λιποράτσε.

Ο Σέρβος τεχνικός αλλά και οι κοκκινόμαυροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει την Κυριακή στα Βραχνέικα να πάρουν τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι αποτυχία και δεν πρέπει να υπάρχει καν στις σκέψεις τους.

Ο Διαγόρας παρά το κακό του ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική είναι ικανός να πάρει τη νίκη και μην ξεχνάμε την ανάλογη πορεία που είχε πριν τέσσερα χρόνια περίπου όταν στον δεύτερο γύρο έκανε το μεγάλο καμ μπακ αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Ο Ζέλικο γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου του και δουλεύει στο πώς θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνά του έτσι ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή στον θεσμό του Κυπέλλου πέρασε διά πυρός και σιδήρου από τα Βραχνέικα.

Η προπόνηση των κοκκινόμαυρων θα πραγματοποιηθεί και σήμερα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με το συγκρότημα του Κάλαϊτζιτς να οδεύει προς την τελική ευθεία.

 

Διαιτητής από τον Έβρο

Ο Θανάσης Κεφίλης από τον σύνδεσμο του Έβρου ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή να διευθύνει την αναμέτρηση του Διαγόρα με την Παναχαϊκή την Κυριακή (21/11-15:00) στα Βραχνέικα. Βοηθοί του θα είναι οι Σπηλιώτης και Κλεπετσάνης από τον σύνδεσμο της Κορινθίας.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιγιαλείου στην Γαστούνη διαιτητής θα είναι ο Ρέκκα από τη Μεσσηνία ενώ στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναγρινιακό και το Διαβολίτσι διαιτητής θα είναι ο Αχαιός Βαγγέλης Σαφαρίκας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Αχέρων Καναλακίου-Εθνικός Σκουλικάδου: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Αίας Γαστούνης-Παναιγιάλειος: Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟ Βάρδας: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή: Κεφίλης (Έβρου)

Παναγρινιακός-Διαβολίτσι: Σαφαρίκας (Αχαΐας)

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αμβρακικός 3-0 α.α.

Ρεπό: Τηλυκράτης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement