Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κιβωτός της Αγάπης»: Έκκληση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης απευθύνει η διοίκηση της «Κιβωτού της Αγάπης» ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Κιβωτός της Αγάπης» Κατερίνα Νικολάου μιλώντας στην «Γ» αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, μέρες πολύ σημαντικές και ξεχωριστές για όλους μας, θα θέλαμε οι μέρες αυτές να είναι ξεχωριστές και για τα παιδιά μας, τα παιδιά της Κιβωτού Αγάπης. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των φίλων μας, που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας και χάρη στην δική τους προσπάθεια, υπάρχουμε και συνεχίζουμε. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η πανδημία που έχει πλήξει την χώρα μας έχει επιπτώσεις και στο Ίδρυμά μας, καθότι πολλοί φίλοι μας αδυνατούν να μας επισκεφτούν και να προσφέρουν είδη χρήσιμα για εμάς, και ως εκ τούτου πολλά και ποικίλα τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Λαμβάνοντας θάρρος από την αποδεδειγμένη αγάπη και ευαισθησία προς τα παιδιά της Κιβωτού Αγάπης, θα θέλαμε για άλλη μια φορά, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων που υπάρχουν, να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί από το υστέρημα του, ώστε να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά μας τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Κατανοώντας πάντα τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί ν’ αντιμετωπίζουμε όλοι μας, η οποιαδήποτε βοήθεια σας θα είναι για μας μία ανάσα αισιοδοξίας. Μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας στα παιδιά μας, προσφέροντας χρηματικό ποσό ή τρόφιμα».
ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Τα τρόφιμα που έχουμε ανάγκη είναι:
-Τυρί φέτα-τυρί για τρίψιμο
– Γάλα εβαπορέ
– Ζάχαρη
– Κριθαράκι
– Διάφορα μακαρονοειδή
– Ρύζι
– Όσπρια
-Λάδι
-Παιδικές κρέμες
-Ντοματοπολτό

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
-Πάνες ακράτειας No large & X-large
-Σαμπουάν-Αφρόλουτρα.
Σας ευχαριστούμε που κάθε φορά μας υπενθυμίζετε πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι με αισθήματα αλληλεγγύης και με αληθινή διάθεση προσφοράς που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και το κοινό καλό.
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος να είναι πλούσιο σε υγεία και ευτυχία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement