Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος

Published

on

Σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους

 

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχοντας όμως επισκιαστεί από τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Γιάννη Γεωργιτσόπουλου.

Η ΕΠΣ Αχαΐας αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα σήμερα και αύριο τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του Γιάννη.

Στον πρώτο όμιλο δεν θα έχουμε σήμερα καμία αναμέτρηση καθώς το παιχνίδι της Δόξα Παραλίας με την Δόξα Νιφορεΐκων αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του προπονητή Γιάννη Γεωργιτσόπουλου ενώ λόγω κρουσμάτων αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Πανμοβριακού με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Από κει και πέρα στον Β’ όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ατρόμητου Πατρών με τον Πήγασο. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην τετράδα των πλέι οφ. Για τον ίδιο όμιλο ο Άρης Πατρών αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αρόη σε ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» θεωρητικά θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στον Γ’ όμιλο ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ταξιδεύει στα Καλάβρυτα όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Η αναμέτρηση για το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου δεν θα είναι εύκολη με τους Καλαβρυτινούς μέσα στην έδρα τους να είναι αρκετά δυνατοί.

Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί και στο γήπεδο του Αχιλλέα καθώς ο Δαβουρλής υποδέχεται τον Αετό Ρίου. Τέλος η Νίκη Προαστίου φιλοξενείται από το Άνω Καστρίτσι σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Νίκου Πατρώνη θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να διατηρηθούν στην τετράδα των πλει οφ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας έχει ως εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (3μ.μ.)

Γήπ. Πετρωτού: Α.Π.Ο. Αρόη-Άρης Πατρών

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών-Πήγασος Μπεγουλακίου

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Αχιλλέα, 3μ.μ.: Δαβουρλής K. ’92-Αετός Ρίου

Γήπ. Ρίου, 3μ.μ.: Άνω Καστρίτσι-Νίκη Προαστίου

Γήπ. Καλαβρύτων, 6μ.μ.: Καλάβρυτα-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 3μ.μ.: Αχαϊκός-Ίκαρος Λακκόπετρας

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 5:30μ.μ.: Αστραπή Ψαροφαΐου-Πείρος Ισώματος

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Αχιλλέα, 6μ.μ.: Αυτόνομη Π.Ο.-Άβυθος Αιγιάλειας

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Νιφορεΐκων, 3:15μ.μ.: Κρίνος-ΑΟ Τριταίας

Γήπ. Βραχνεΐκων, 3:15μ.μ.: ΑΕ Ροϊτίκων-Δόξα Πατρών

Ροή ειδήσεων

Advertisement