Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Published

on

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Γιάννη Γεωργιτσόπουλου που την Παρασκευή το μεσημέρι έχασε τη ζωή του από σοβαρό θέμα υγείας.

Ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών αλλά και της Αναγέννησης Πατρών δυστυχώς δεν είναι πλέον κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος τόσο το πατραϊκό ποδόσφαιρο όσο και τους συναδέλφους του επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Σήμερα στις 12μ. θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Περιστέρας, όπου οι δικοί του άνθρωποι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, τιμώντας τη μνήμη του.

 

Η ΕΠΣ Αχαΐας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών, η Αναγέννηση Πατρών απέστειλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:

«Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Γεωργιτσόπουλου για τον θάνατό του. Ο Γιάννης Γεωργιτσόπουλος αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής στα σωματεία Α.Ο. Περιστέρας, Θύελλα Πατρών και Αναγέννηση Πατρών ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε προπονητής ακαδημιών καθώς και ανδρικών τμημάτων ποδοσφαίρου».

«Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του για το θάνατο ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας, του αγαπημένου τους Γιάννη Γεωργιτσόπουλου. Ο Θεός να τον αναπαύσει».

«Η διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης Πατρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Γεωργιτσόπουλου. Ο Γιάννης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Καλό ταξίδι, φίλε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement