Connect with us

Μπάσκετ

Απόλλων: Αν και «λαβωμένος» θα το παλέψει…-Αναμετράται σήμερα στο Περιστέρι (17:00-ΕΡΤ3)

Published

on

Τι κι αν ο Απόλλων σήμερα δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» με το Περιστέρι (17:00-ΕΡΤ3) για την 8η αγωνιστική της Basket League, τα προβλήματα και ο «πονοκέφαλος» δεν λείπουν από τον προπονητή Νίκο Βετούλα, καθώς ενόψει της δύσκολης αυτής αναμέτρησης δεν γνωρίζει εάν θα έχει τον Αμερικανό Ορλάντο Κόουλμαν στη διάθεσή του με την συμμετοχή του να αποτελεί ερωτηματικό έως και την τελευταία στιγμή.

Ο αθλητής της μελανόλευκης ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πατούσα του ποδιού του, θα δοκιμάσει λίγο πριν η ομάδα μπει στο παρκέ κι αν δείξει ότι μπορεί τότε δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί εάν παραστεί ανάγκη. Ο ίδιος επιθυμεί να παίξει κόντρα στο Περιστέρι, όπως κάνουν λόγο οι πληροφορίες, που έρχονται μέσα από τον Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να «σφίξει» τα δόντια και να αγωνιστεί. Το ίδιο δε ισχύει και για τον Περικλή Μπαζίνα, ο οποίος όλη την εβδομάδα που πέρασε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Παράλληλα, εκτός είναι ο Αμερικανός Σέντρικ Μπάρφιλντ, ο οποίος και αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και δεν αποκλείεται να χρειαστεί ακόμη και χειρουργείο για να επιστρέψει απόλυτα υγιής. Στο μεταξύ, ο Μάνος θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση μαζί με τους Συμεωνίδη, Ξενικάκη, ενώ κομισάριος του παιχνιδιού, θα είναι ο Ζώης.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League που θα γίνουν σήμερα και αύριο με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής: (Σήμερα): Λαυρίου 20.00: Λαύριο-ΑΕΚ: Πιτσίλκας-Μαλαμάς-Μηλαπίδης (Μαύρος). (Αύριο): Ιβανώφειο 17.00: Ηρακλής-Ιωνικός Ν.: Παπαπέτρου-Σταματόπουλος-Μαγκλογιάννης (Δέλλας), ΠΑΟΚ 20.00: ΠΑΟΚ-Λάρισα: Κάρδαρης-Τσώνος-Ανδρικόπουλος (Παραλικίδης). (Μεθαύριο): ΣΕΦ 19.30: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κορομηλάς-Φούφης-Πουρσανίδης Γ. (Ελευθεριάδης-Ντίνος). Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής της Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη, η απώλεια της οποίας σκόρπισε θλίψη στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement