Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Supeleague 2: Γκολάρα του Πατρινού Αθανασακόπουλου και νίκη του ΠΑΟ στην Καλαμάτα(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νίκες συνέχισαν στη Superleague 2 ΑΕΚ Β΄ και Ολυμπιακός Β’. Την πρώτη του νίκη -έστω και δύσκολα- έφερε ο Παναθηναϊκός, την ώρα που ο ΠΑΟΚ Β’… αγνοεί ακόμα το “τρίποντο”, μ΄νοντας στο 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή.

Την τρίτη της νίκη σε τρία ματς στη φετινή Superleague 2 πήρε η ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1 του Καραϊσκάκης στο “Δημήτρης Δημητρίου” στα Σπάτα, σε ματς για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος.

Ο Κορνέζος άνοιξε το σκορ στο 29′ για τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ ο Κοσίδης ήταν αυτός που στο 74′ έκανε το 2-0. Η ομάδα της Άρτας μείωσε με τον Ναζίμ στο 80′, αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Σε άλλο ματς, για τον Βόρειο όμιλο αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ, κάνοντας το 2×2 το πρωτάθλημα. Το νικητήριο τέρμα για τους Πειραιώτες πέτυχε ο Ιωάννης Κωστή στο 79′, με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο στο σουτ του και να αλλάζει πορεία.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Superleague 2, μετά από δυο ήττες, επικρατώντας εκτός έδρας της Καλαμάτας με 2-1.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασακόπουλο στο 10′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα. Η ομάδα του Γιάννη Βανόρτα πήρε τελικά το “τρίποντο”, με το γκολ του Κούτσια στο 81′.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ Β’ έμεινε στο μηδέν στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στην έδρα ου Ηρακλή. Η ομάδα του Πάμπλο Γκάρσια έμεινε μακριά από το τρίποντο για τρίτη σερί αγωνιστική, έχοντας μόλις δύο βαθμούς. Απ’ την άλλη, ο Γηραίος πήρε την τρίτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement