Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Επικίνδυνο παιχνίδι στα Βραχνεϊκα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή για δεύτερη φορά κοντράρεται σήμερα (3 μ.μ.) στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα

 

Παιχνίδι δύσκολο με πολλές ιδιαιτερότητες δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. η Παναχαϊκή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη απέναντι σε αυτό του Ανδρέα Ζήκου. Οι λόγοι είναι πολλοί και ένας εξ αυτών, οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν μέχρι στιγμής βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Η λέξη ντέρμπι ίσως για πολλούς να είναι υπερβολή αφού η ιστορία των δύο ομάδων δεν συγκρίνεται σε καμία μα καμία περίπτωση.

Όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η Παναχαϊκή αυτή την στιγμή είτε μας αρέσει είτε όχι αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική σε μια ερασιτεχνική κατηγορία και το κάθε παιχνίδι είναι τελικός εάν θέλει να επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Διαγόρας μπορεί να μην έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα όμως δεν παύει να είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη που γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη κατηγορία.

Έχουμε αναφέρει ξανά στο ρεπορτάζ ότι η ομάδα των Βραχνεΐκων πριν από λίγα χρόνια δεν είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα ωστόσο στην συνέχεια έδειξε τα δόντια της κάνοντας στον 2ο γύρο πορεία πρωταθλητισμού.

Επίσης, οι κοκκινόμαυροι δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι στον θεσμό του Κυπέλλου πήραν το εισιτήριο διά πυρός και σιδήρου με γκολ που πέτυχε ο Χαντί.

ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους κοκκινόμαυρους και δυστυχώς και για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Οι γηπεδούχοι θέλουν και αυτή τη νίκη ή τουλάχιστον να μην χάσουν μέσα στην έδρα τους ενώ οι παίκτες της Παναχαϊκής σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απολέσουν βαθμούς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και στην συνέχεια ο Ζέλικο ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς.

Να σημειωθεί ότι «εκτός» έμεινε ο Λιποράτσε ο οποίος είναι τραυματίας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Aθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Κυβελίδη, Στεργίδη, Πολίτη, Καρακλάιτς, Γούλα, Σελινιωτάκη, Στασινόπουλο,  Κατσή, Αλεξόπουλο, Μικελάτο, Λούσκο, Κόκα, Παπαχρονόπουλο, Τεγούση, Μπουρλάκη, Κωνσταντακόπουλο, Σμίλτο, Χαντί.

Διαιτητής ο Κεφίλης

Ο Θανάσης Κεφίλης από τον σύνδεσμο του Έβρου θα διευθύνει την αναμέτρηση του Διαγόρα με την Παναχαϊκή στα Βραχνέικα. Βοηθοί του θα είναι οι Σπηλιώτης και Κλεπετσάνης από τον σύνδεσμο της Κορινθίας.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιγιαλείου στην Γαστούνη διαιτητής θα είναι ο Ρέκκα από τη Μεσσηνία ενώ στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναγρινιακό και το Διαβολίτσι διαιτητής θα είναι ο Αχαιός Βαγγέλης Σαφαρίκας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Αχέρων Καναλακίου-Εθνικός Σκουλικάδου: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Αίας Γαστούνης-Παναιγιάλειος: Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟ Βάρδας: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή: Κεφίλης (Έβρου)

Παναγρινιακός-Διαβολίτσι: Σαφαρίκας(Αχαΐας)

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αμβρακικός 3-0 α.α.

Ρεπό: Τηλυκράτης.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement