Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ουσιαστική εντός η Βερόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για την bet365

Τα είδαμε όλα στην επιστροφή των πρωταθλημάτων το περασμένο τριήμερο και σήμερα έχουμε το… σβήσιμο της αγωνιστικής, με μερικά πολύ καλά παιχνίδια σε Ιταλία, Ισπανία και φυσικά Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Λαμία.

Στοιχηματικά, πάντως, εμείς διαλέξαμε να ασχοληθούμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι για τη Σέριε Α’, εκεί όπου η Ελλάς Βερόνα υποδέχεται στη δυνατή της έδρα, το «Μαρκ’Αντόνιο Μπεντεγκόντι», την ανεβασμένη Έμπολι.

ΒΕΡΟΝΑ: Με τα αποτελέσματα που έχει το τελευταίο διάστημα, μόνο διακοπή δεν ήθελε η Βερόνα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ προέρχεται από μια «παλικαρίσια» ισοπαλία στη Νάπολι, μένοντας αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Το πιο βασικό «όπλο» της ομάδας από τη βόρεια Ιταλία είναι η έδρα της, στην οποία σκοράρει σε όλα τα ματς που έχει δώσει φέτος και μετράει 4 σερί νίκες, υποτάσσοντας Λάτσιο και Γιουβέντους. Ο Κροάτης τεχνικός γνωρίζει πως με ένα τρίποντο ακόμα, η ομάδα του θα «αγγίξει» τις Ευρωπαϊκές θέσεις και θα το κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της. Κάλινιτς και Μπέσα είναι τιμωρημένοι, εκτός είναι ο Φαμπρότα, όμως λύσεις υπάρχουν.

ΕΜΠΟΛΙ: Ποιος θα το φανταζόταν στην αρχή της χρονιάς πως η Έμπολι μετά από 12 παιχνίδια θα ήταν τόσο άνετη βαθμολογικά και θα έπαιζε στην έδρα της Βερόνα για να ανέβει πιο πάνω και από τη 10η θέση. Οι περσινοί πρωταθλητές της Σέριε Β’ τα πηγαίνουν εξαιρετικά και ειδικά κόντρα σε ομάδες που τους υποτιμούν, κάνουν «χοντρή» ζημιά, όπως για παράδειγμα με τις Μπολόνια και Σασουόλο. Πηγαίνει στο Βένετο γνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου και λογικά θα τη δούμε να εφαρμόζει ένα πλάνο με αντεπιθέσεις. Το πολύ καλό νέο για τον κόουτς Αντρεατσόλι είναι πως δε θα έχει απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι η Έμπολι έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως έχει τις δυνάμεις και την ικανότητα να κοντράρει τις περισσότερες ομάδες στη κατηγορία, η έδρα της Βερόνα έχει δυσκολέψει πολύ ανώτερους αντιπάλους. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα, οι «τζιαλομπλού» θα πάρουν το τρίποντο στο 1.75 του άσου από τη Novibet.

Στοιχηματικές εταιρίες με bet365 εγγραφης στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement