Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Εικονικοί εμβολιασμοί – Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση – Οι ρόλοι των μελών και η πελατεία

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας του Παλαμά Καρδίτσας, σύμφωνα με όσα ή ίδια κατέθεσε σε πρόσφατη παροχή εξηγήσεων για τους εικονικούς εμβολιασμούς, χρησιμοποιούσε τις υπολειπόμενες δόσεις που υπήρχαν στα φιαλίδια του εμβολίου Pfizer, καθώς κάθε φιαλίδιο διαθέτει έξι δόσεις και στο τέλος της ημέρας εάν δεν χρησιμοποιηθούν, καταστρέφονται καθώς φέρουν ημερομηνία λήξης ολίγων ωρών.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας αριθμός δόσεων (κάτω των έξι ημερησίως) που θεωρητικά καταστρεφόταν, μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί στη δήλωση εικονικών εμβολιασμών. Επίσης πιθανόν να χρησιμοποίησε σε μία ημέρα, ένα με δύο φιαλίδια, δηλαδή δώδεκα δόσεις αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς εικονικών εμβολιασμών».

Απόσπασμα από το έγγραφο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ –το οποίο αποκαλύπτει «Το Βήμα»- για το κύκλωμα εικονικών εμβολιασμών που αποκαλύφθηκε στο προαναφερόμενο Κέντρο Υγείας της Θεσσαλίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 48 ατόμων για -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πλαστογραφίας, της δωροδοκίας και δωροληψίας υπαλλήλου, της ψευδούς βεβαίωσης, της νόθευσης, της παράβασης καθήκοντος και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή επτά ατόμων( η προαναφερόμενη διοικητική υπάλληλος και πολλοί συγγενείς της , γνωστοί της, υγειονομικοί υπάλληλοι κλπ ) μελών εγκληματικής ομάδας, σε 68 «εικονικές» δηλώσεις εμβολιασμού, που αφορούσαν τουλάχιστον 46 άτομα, από τις οποίες οι 22 περιελάμβαναν και τη 2η δόση του εμβολίου.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται και οι ρόλοι ατόμων που «λαμβάνουν σε συναντήσεις χρηματικά ποσά για την διενέργεια εικονικών εμβολιασμών -όπως εμφαίνετε από το συλλεχθέν υλικό- και προβαίνουν σε καταθέσεις χρημάτων μέσω ΑΤΜ στον λογαριασμό τους. Κι αυτό σε χρονικά διαστήματα που παρουσιάζονται πλήθος περιπτώσεων εικονικών εμβολιαζόμενων ατόμων που διαμένουν σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης ή όμορων περιοχών που διαμένει ο ίδιος. Το συνολικό χρηματικό ποσό των εν λόγω καταθέσεων ανέρχεται 2.100 ευρώ», ακόμη σημειώνεται ότι πολλοί από τους πελάτες του κυκλώματος είχαν έλθει σε επαφή με αυτό μέσω γνωριμιών σε εκκλησίες.

«Είμαστε αλτρουιστές , μας έδιναν λεφτά από ευγνωμοσύνη…»

Όμως, από την άλλη πλευρά, εντυπωσιάζουν οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων, όταν εντοπίσθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. Όπως σημειώνεται, μία εκ των οργανωτών του συστήματος εικονικών εμβολιασμών ανέφερε ότι «πάσχει από ψυχολογικά-ψυχιατρικά προβλήματα, το κίνητρο των πράξεων της ήταν καθαρά ανθρωπιστικό-αλτρουιστικό και ανιδιοτελές» καθώς και ότι «οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών των γονέων τους».

Μια άλλη κατηγορούμενη υποστήριξε ότι «τα χρηματικά ποσά που κατατέθηκαν στον λογαριασμό της, από εικονικά εμβολιαζόμενα άτομα, ήταν στο πλαίσιο ευγνωμοσύνης από την πλευρά τους και τα αποδέχτηκε καθώς την περίοδο εκείνη βρισκόταν σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Κατόπιν δημοσίευσης της υπόθεσης, τμήμα του χρηματικού ποσού, το επέστρεψε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εικονικά εμβολιαζόμενων ατόμων»!

Ενας άλλος εμπλεκόμενος που εμφανιζόταν να καταθέτει χρήματα στα ΑΤΜ από τις εισπράξεις εικονικών εμβολιασμών υποστήριξε ότι «οι καταθέσεις χρηματικών ποσών, προέρχονταν από τις εισπράξεις των τριών καταστημάτων-ίντερνετ καφέ που κατέχει ενώ οι τραπεζικές συναλλαγές που έχει με τους συγγενείς του είναι στο πλαίσιο αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ τους καθώς και για τα έξοδα που αφορούν τις δαπάνες των γονέων τους, μεταξύ των οποίων και το ταφικό μνημείο της μητέρας τους, η οποία απεβίωσε!».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα ευρήματα των αστυνομικών ήταν καταθέσεις χρημάτων στους πρωταγωνιστές του κυκλώματος με προσδιοριστικές επισημάνσεις «για το μνήμα της μητέρας σου».

Τέλος εντυπωσιάζει ο απορριπτικός ισχυρισμός ενός ατόμου που κατηγορείται ότι έκανε εικονικό εμβόλιο και ο τρόπος που η ΕΛ.ΑΣ ήλεγξε το «άλλοθί» του, με εξέταση δεδομένων κίνησης οχημάτων στην Εγνατία Οδό. Οπως σημειώνεται λοιπόν στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ για το εν λόγω άτομο «αρνήθηκε τον εικονικό του εμβολιασμό και δήλωσε ότι στο πλαίσιο ημερήσιας εκδρομής στην λίμνη Πλαστήρα και πίεσης από την πλευρά της συζύγου του, μετέβη κανονικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για την πραγματοποίηση της 1ης δόσης του εμβολιασμού του. Την τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει και χρησιμοποιεί την άφησε στον υιό του στις Σέρρες και για την μετάβαση και την επιστροφή του χρησιμοποίησε το ιδιωτικό αυτοκίνητό του.

Επισημαίνεται ότι ο ανωτέρω ισχυρισμός ελέγχθηκε ως προς τη βασιμότητά του, και κατόπιν αλληλογραφίας με την εταιρεία αυτοκινητοδρόμων «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.», όπου και διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω αυτοκίνητο δεν πραγματοποίησε δρομολόγιο την επίμαχη ημέρα μέσω του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου, αντίθετα, διαπιστώθηκε ότι διήλθε τα διόδια Στρυμόνα, σημείο μη σχετιζόμενο με την υποτιθέμενη διαδρομή που ακολούθησε».

ΙΝ.GR

Χωρίς κατηγορία

Πελοπόννησος: Πάνω από 2.700 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ το πρώτο επτάμηνο του 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ παρατηρήθηκε το πρώτο επτάμηνο του 2022 στους οκτώ νομούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Περισσότεροι από 2.700 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε η αστυνομία στους οκτώ νομούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, μέσα στο πρώτο αυτό επτάμηνο Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν και στις δυο περιφέρειες περίπου 115.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι έλεγχοι αλκοτέστ
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, τα οποία παρουσιάζει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πρώτο επτάμηνο του 2022 πραγματοποιήθηκαν στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, περίπου 29.500 αλκοτέστ και εντοπίστηκαν 1.140 οδηγοί υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Μάλιστα οι περισσότερες παραβάσεις, οι οποίες έφθασαν τις 196, βεβαιώθηκαν τον περασμένο Μάιο και οι λιγότερες, δηλαδή 130, τον περασμένο Μάρτιο.

Στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν το πρώτο επτάμηνο του 2022, περισσότερα από 87.500 αλκοτέστ, κατά την διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν περίπου 1.600 οδηγοί να βρίσκονται υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις, δηλαδή 482, βεβαιώθηκαν τον περασμένο Απρίλιο και οι λιγότερες, οι οποίες έφθασαν τις 113, καταγράφηκαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι παραβάσεις του ΚΟΚ
Στο μεταξύ, βεβαιώθηκαν το πρώτο επτάμηνο του 2022 στους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας περίπου 62.350 παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι περισσότερες παραβάσεις, δηλαδή 10.827, αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα, ενώ βεβαιώθηκαν ακόμη 3.414 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγούς οχημάτων και άλλες 2.305 για μη χρήση κράνους από οδηγούς μηχανών.

Στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου βεβαιώθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου 53.000 παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ακόμη, στο πλαίσιο της βεβαίωσης παραβάσεων το πρώτο επτάμηνο του 2022 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ότι 1.352 οχήματα δεν είχαν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ ο αριθμός των αντίστοιχων παραβάσεων στην περιφέρεια Πελοποννήσου φθάνει τις 903.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, 206 οδηγοί στη Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν να μιλούν στο κινητό τηλέφωνο κατά την διάρκεια της οδήγησης, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός των παραβατών στην Πελοπόννησο έφθασε τους 403.

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε το σπίτι που θα μείνει στη νέα αρχή της ζωής του

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα αρχή φαίνεται ότι κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, που στο παρελθόν, λόγω της βία που είχε δεχθεί, είχε απομακρυνθεί από το προσκήνιο.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον στον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για να αλλάξει η ζωή του.

Πρώτα, είναι η φροντίδα των γιατρών για τις βλάβες του παρελθόντος, ενώ ακολουθεί το σπίτι που θα μείνει ο Θύμιος Μπουγάς από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη:

“Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται.

Απο καρδιάς ευχαριστούμε τον Δήμο Πύργου για το ποσό που ενέκρινε για τους πρώτους μήνες της διαβίωσής του, τους πολίτες και εθελοντές, οι οποίοι από το υστέρημά τους δημιούργησαν ένα μικρό κουμπαρά ώστε να καλυφθούν οι πρώτες μετακινήσεις, διαμονή στην Αθήνα για τις διαγνωστικές εξετάσεις και συνεχίζουν να επικοινωνούν ώστε να βοηθήσουν στη Β΄Φάση που είναι η έναρξη των επεμβάσεων, με την εθελοντική προσφορά σπουδαίων γιατρών, κλινικών και ιατρικών κέντρων.

Ευχαριστούμε επίσης την Ι.Μ.Πύργου που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό επι του ενοικίου, για τα 2 κρίσιμα χρόνια που έχουμε μπροστά μας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις (θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο) ώστε αφού αποκατασταθεί να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο:
Μία εργασία!

Βήμα, βήμα συνεχίζουμε,προχωράμε, τον στηρίζουμε μέχρι να πάρει τη χαμένη νιότη και τη ζωή του πίσω

Αν θέλετε με όποιο μικρό υστέρημα να συμβάλλετε, έχειπλέον και αυτός έναν λογαριασμό!! (που για εμάς είναι αυτονόητο)
Eurobank Ευθύμιος Μπουγάς
IBAN GR4702602660000530201277362

Και πάλι σας ευχαριστούμε

Προσωπικά, μετά από 3 μήνες και 5 ημέρες, απόψε θα κοιμηθώ ήσυχη και πλέον βέβαιη ότι η παρόρμησή μου, στις 8 Μάη να αναζητήσω αυτόν τον άγνωστο μου άνθρωπο, ήταν ορθή.

Ο φίλος και συνοδοιπόρος στο Forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος» ο Τάκης Αλεξανδράκης-το άλλο μου μισό σε αυτήν την προσπάθεια-συνέβαλλε και συμβάλλει με όλες τις γνώσεις και την εμπειρία του σε διοικητικά και νομικά θέματα που αφορούν ΑΜΕΑ

Η Νίκη Ζαφειροπούλου από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου και η δημοσιογράφος, φίλη του Θύμιου, Κική Κολοβέρου έλυναν και λύνουν όσα άμεσα χρειάζεται στον τόπο του.

Οι δικηγόροι Νίκος Αλεξανδρής στην Αθήνα και Τάσος Μπακόπουλος στην Αμαλιάδα είναι και αυτοί κοντά του για νομική υποστήριξη

Σας ευχόμαστε όλοι από καρδιάς καλό Δεκαπενταύγουστο και επιστρέφοντας. πλέον ο στόχος μας είναι: με μουσική και τέχνες και αφορμή τον Θύμιο να μιλήσουμε κατά του Bulling και της νοοτροπίας κάποιων να θεωρούν τους ευάλωτους πολίτες εύκολους στόχους για διασκέδαση κ.α

Φίλοι καλλιτέχνες επικοινωνούν για να διοργανώσουμε ωραίες ανοιχτές εκδηλώσεις.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε στάδιο αυτής της προσπάθειας γιατί δεν είναι προσωπική αλλά όλων όσων σταθήκατε και στέκεστε δίπλα στον Θύμιο ώστε η ιστορία του να αποτελέσει αφορμή να σπάσει το απόστημα της κακοποιήσης πολιτών με αδυναμία να αμυνθούν μόνοι τους».

spiti_bougas

Η ανάρτηση της κοινωνικής λειτουργού του δήμου Πύργου

Συγκινητική είναι και η ανάρτηση της Νίκης Ζαφειροπούλου, Κοινωνικής Λειτουργού, Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύργου.

20/06/2022. Ημέρα Δευτέρα. Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πρωτοσυνάντησα τον Θύμιο, παρουσία του Δημάρχου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου που τον είχε ήδη υποδεχτεί με εγκαρδιότητα και αγάπη.

Συστηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια .Από εκείνη τη στιγμή με την ηθική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής ξεκινήσαμε μαζί τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης του κυνηγημένου Θύμιου.

Από το μηδέν όλα!!!

Έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας, υποβολή φορολογικής δήλωσης, (ευχαριστούμε θερμά την λογίστρια κα Μάρθα Ηλιοπούλου), άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού, απόκτηση κινητού τηλεφώνου (ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Γαρουφαλή).
Και ακολούθησε ο πρώτος μας καφές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με τους συμπολίτες μας να του απευθύνουν λόγια ενθάρρυνσης και αγάπης.

Ο Θύμιος έγινε μέρος της ζωής μου, έγινε μέρος της καθημερινότητας του Δημάρχου και όλου του γραφείου που τον στελεχώνει, έγινε μέρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ειδικότερα του Κέντρου Κοινότητας.

… Και συνεχίσαμε με τους γιατρούς… Θα αναφέρω και τους τρεις σπουδαίους συμπολίτες μας – ιατρούς που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους : τον κύριο Γιαννακόπουλο Χρήστο ΩΡΛ, τον κύριο Μπουκαρα Γιώργο Οφθαλμίατρο και την γναθοχειρουργό κυρία Κρανίτη Κανέλλα.

Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνετε το παζλ του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Θύμιου και να προετοιμάζεται το έδαφος για τα σπουδαία που ευελπιστούμε πως θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα με την τεράστια βοήθεια του επιστημονικού forum » στο επίκεντρο ο άνθρωπος» και των μεγάλου μεγέθους ιατρών που θα φροντίσουν για την αποκατάσταση του.

Ο Θύμιος έβαλε κι ακουστικό και μας ακούει καλύτερα γι αυτό ας προσέχουν ορισμένοι στο τι λένε! (Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο του καταστήματος ακουστικών βαρηκοΐας της οδού Μιαούλη 3 στον Πύργο).

Ο Θύμιος φιλοξενήθηκε αφιλοκερδώς σε ένα διαμέρισμα μέχρι σήμερα (ευχαριστούμε την κυρία Χήνου Διονυσία),όπου με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας βρέθηκε το σπίτι εκείνο που θα τον στεγάσει οριστικά.

Ο Θύμιος πλέον ετοιμάζεται για έναν αγώνα που θα τον βοηθήσει στην βελτίωση της υγείας του. Κι εγώ νιώθω συγκίνηση που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσει στο στάδιο αυτό.
Ο θύμιος που με τα πρώτα χρήματα που είχε στα χέρια του, έφερε γλυκά για να κεράσει όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας μας ,από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.
Πάντα θα είμαστε μαζί του όλοι. Ο Δήμαρχος θα έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του γραφείου του για αυτόν και το ενδιαφέρον του θα είναι καθημερινό όπως έκανε μέχρι σήμερα κι εγώ πάντα κοντά του για ότι χρειαστεί….
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΥΜΙΟ!!!!!!!!!!!!”

Περισσότερα

Χωρίς κατηγορία

Γνωριμία με τους ήρωες του Καρναβαλιού των Μικρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το Καρναβάλι των Μικρών, το οποίο έλαβε χώρα στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων (Πλαζ) του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο δράσεων των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 7 έως και 11 ετών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από ευφάνταστες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια το Πατρινό Καρναβάλι, τον Κρυμμένο Θησαυρό και τους πρωταγωνιστές του Καρναβαλιού των Μικρών: το Τζίτζικα, το Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα.
Τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε 4 ομάδες/πληρώματα -όσα και τα χρώματα του Καρναβαλιού – φόρεσαν καρναβαλικά καπέλα και έκαναν μια καρναβαλική «παρέλαση μετ’ εμποδίων». Ακολούθησε επιτραπέζιο παιχνίδι με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τον κεντρικό ήρωα του Καρναβαλιού, το Τζίτζικα, και της παρέας του, το Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα. Έπειτα, πέρασαν ορισμένες δοκιμασίες για να καταφέρουν να μπουν στην παρέα του Τζίτζικα και να τον βοηθήσουν στο επόμενο Καρναβάλι να βρει τον Κρυμμένο Θησαυρό! Κινήθηκαν στο χώρο ψάχνοντας φακέλους με δραστηριότητες και λύνοντας τους γρίφους, ζωγράφισαν, μιμήθηκαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς.
Στο τέλος τα παιδιά και οι εκπαιδευτές, καθισμένοι σε κύκλο, εξέφρασαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για το καρναβάλι και έκλεισαν αναφωνώντας «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα!».
Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας προσέφερε συλλεκτικές αφίσες ως αναμνηστικό σε όλα τα παιδιά της κατασκήνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζίτζικας, ο ήρωας του Καρναβαλιού των Μικρών, «ζωντάνεψε» και ήρθε ανανεωμένος στο Καρναβάλι του 2021 και 2022, μέσα από τα τεύχη «Ο κρυμμένος θησαυρός των εντόμων», αλλά και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Σκάει ο… Τζίτζικας!» (https://www.youtube.com/watch?v=7neW4lxpB_o&t=101s), παραγωγής της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.
Η δράση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους: Ελένη Τσιόγκα / μουσειολόγο της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Πατρέων με έδρα τα Παλαιά Σφαγεία, Αρχοντία Αλεξάκη / αρχιτέκτονα της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Πατρέων με έδρα τα Παλαιά Σφαγεία, Δήμητρα Κοκκόση / μέλος της οργανωτικής ομάδας των «Αρμάδων» και Γιώργο Μαγιάκη / Βοηθό Δημάρχου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα