Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βασίλης Όρρος-Σήμερα το αντίο από τον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Πατρών

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από την απώλεια του 31χρονου επιχειρηματία Βασίλη – Παναγιώτη Όρρου, ο οποίος αν και πάλεψε με γιγάντια δύναμη δεν κατόρθωσε να νικήσει τον ύπουλο φονικό ιό, τον κορωνοϊό.

Ο 31χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Νόσησε στα τέλη Οκτωβρίου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ επί δύο εβδομάδες, όπου και κατέληξε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο Βασίλης Όρρος ζούσε στην Αφρική και δραστηριοποιείτο στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων, μαζί με τον πατέρα του Παναγιώτη. Πριν έναν χρόνο περίπου επέστρεψε στην Ελλάδα και την Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και η σύζυγός τους έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισαν πριν ένα μήνα…

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα της γυναίκας του, Ελένης, η οποία αποχαιρετά τον σύζυγό της – τον «ευγενικό γίγαντα» όπως τον αποκαλεί- λέγοντας πως «είχες την πιο ευγενική καρδιά και τις πιο αγνές προθέσεις, και με αγάπησες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο».
Τονίζει πως δεν ήταν προετοιμασμένη για να μεγαλώσει τον γιο τους, μόνη της, διαβεβαιώνοντάς τον πως «Εσύ θα είσαι το πρότυπό του. Κι αν αποδειχθεί ο μισός άντρας που ήσουν, εγώ θα είμαι η πιο περήφανη μητέρα στη γη. Θα τον βλέπεις να μεγαλώνει και θα νιώθει την παρουσία σου σε κάθε βήμα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Δεν αντέχω τον πόνο. Παρακαλώ καθοδήγησέ με και προστάτεψε μας. Επιτέλους απελευθερώθηκες από τους ανθρώπινους δεσμούς σου άγγελέ μου. Αναπαύσου στον παράδεισο…», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΣΗΜΕΡΑ (11 π.μ.) ΤΟ ΑΝΤΙΟ

Το «τελευταίο αντίο» στον 31χρονο Βασίλη Όρρο θα πουν οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement