Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ξέφυγε το Πάτραι

Published

on

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και οι «πράσινοι» αύξησαν τη διαφορά στο +5

Ο πρώτος γύρος της Α’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πάτραι να παίρνει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και μάλιστα με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο Άρη Πατρών.
Η Θύελλα Πατρών έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η τελευταία την Κυριακή το απόγευμα με 2-0 εκτός έδρας από τον Εθνικό και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για το Πάτραι το οποίο πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Ηρακλή αυξάνοντας τη διαφορά στο +5 από τον δεύτερο.

Ο Άρης Πατρών εκμεταλλεύεται τη νέα γκέλα της Θύελλας με τον καλύτερο τρόπο καθώς νίκησε με 3-1 «εκτός» την Αρόη και πέρασε δεύτερος.
Στον Α’ όμιλο τώρα υπάρχουν εκκρεμότητες με τα εξ αναβολής παιχνίδια του Πανμοβριακού, του Αστέρα (2), της Δόξας Παραλίας, της Δόξας Νιφορεΐκων αλλά και του Αχαιού όμως τον άτυπο τίτλο τον παίρνει η Αχαϊκή που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς φυσικά έχει και το Λιμνοχώρι όμως οι «κιτρινόμαυροι» είναι καλύτεροι  στην διαφορά των γκολ που μετράει στην παρούσα φάση αφού δεν έχουν γίνει τα μεταξύ τους παιχνίδια.
Τέλος στον Γ’ όμιλο ο Κεραυνός έκοψε… άτυπα πρώτος το νήμα φιγουράροντας στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς. Σε
απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Αιγείρα/Ακράτα μόλις τρεις βαθμούς πιο πίσω που διεκδικεί και αυτή με τη σειρά της την  πρώτη θέση.
ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ
Η μοναδική ομάδα που σε εννιά αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω μια νίκη είναι ο Αετός Ρίου. Οι
«κιτρινόμαυροι» δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το πρωτάθλημα και πρόσφατα η διοίκηση προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή με τον Νίκο Δημητρόπουλο να παίρνει την θέση
του Αντώνη Ζήκου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement