Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Υπάρχουν αδυναμίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρέπει να διαχειριστεί καλύτερα το υπάρχον ρόστερ

Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θέλει παίκτες-μαριονέτες αλλά μαχητές.
Στα Βραχνέικα μπορεί να είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές να πάλεψαν περισσότερο από άλλες φορές όμως χρειαζόταν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο οι Μικελάτος, Στεργίδης και Κόκας για να πάρουμε το
τρίποντο…
Ήρθε η ώρα να δεχτεί και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς κριτική γιατί ίσως δεν φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αντιληφθεί να ρισκάρει και να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές σε λάθος θέσεις ή να μην υπολογίζει και κάποιους όσο θα έπρεπε.
Για παράδειγμα η Παναχαϊκή όταν ο Μικελάτος έπαιξε δεκάρι, ο Μπουρλάκης αριστερά, ο Στεργίδης δεξιά και ο Κόκας δίπλα στον Τεγούση έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ από τον Κυβελίδη και οι κοκκινόμαυροι να πάρουν το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο».
Το ποδόσφαιρο με τους πολυθεσίτες έχει τελειώσει αφού οι παίκτες καθημερινά δουλεύουν στις θέσεις που γνωρίζουν έτσι ώστε να αποδίδουν και να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο.
Μήπως ο Ζέλικο πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα γιατί η Γ’ Εθνική θέλει παίκτες που να ξέρουν το τόπι αλλά να είναι και μαχητές συγχρόνως.

“ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ”
Ο Δημήτρης Μικελάτος είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολλά καντάρια μπάλας και αυτό που τον κάνει ακόμα καλύτερο είναι ότι είναι και πολεμιστής.
Αυτό το έδειξε την Κυριακή στα Βραχνέικα που από το 75’ που πέρασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά, κέρδισε φάουλ, ενώ όποτε έπρεπε κράτησε την μπάλα με τους αντιπάλους του να μην μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.
Ακόμα και σε καλή ημέρα να μην βρεθεί ο Μικελάτος δεν θα πέσει αμαχητί, θα τα δώσει όλα για όλα, θα παίξει… ποδοσφαιρικό ξύλο έτσι ώστε η ομάδα να πάρει πράγματα από τον ίδιο. Με λίγα λόγια πέντε Μικελάτους να είχε η Παναχαϊκή δεν θα φοβόταν κανέναν.

TO ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ
Σε όλα τα παραπάνω δεν αναιρούμε την προσπάθεια κάποιων κοκκινόμαυρων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όπως και τους μικρότερους που τους λείπει η εμπειρία της Κατηγορίας.
Παίκτες σαν τον Παπαχρονόπουλο, τον Στασινόπουλο που πέρυσι είχαν παραγκωνιστεί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη απ’ όλους για να αποκτήσουν εμπειρίες και να είναι η δύναμη της Παναχαϊκής. Πρέπει και το σκάουτινγκ να δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση διότι η Πάτρα έχει παίκτες με πλούσιο ταλέντο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Επίσης εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και νυν του Διαγόρα Γιάννη Σκεπετάρη που αισθάνθηκε
αδιαθεσία και αποχώρησε από το γήπεδο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ
Στο γήπεδο της Αγυιάς βρέθηκαν χθες οι παίκτες της Παναχαϊκής. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς στα Βραχνέικα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Λιποράτσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τους Σελινιωτάκη και Χαντί η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.
Σήμερα η κοκκινόμαυροι θα πάρουν ρεπό και αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει Ναυπακτιακού Αστέρα.

 

“Redblack Friday” με μοναδικές προσφορές για τους οπαδούς

Με αφορμή την Black Friday που έρχεται την Παρασκευή 26/11, η Παναχαϊκή έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πακέτο προσφορών για τους κοκκινόμαυρους οπαδούς.
Η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει ετοιμάσει 4 μοναδικές προσφορές τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (28/11 – 15:00) όσο και γενικότερα για όλη τη χρονιά.
Αναλυτικά όλα όσα μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή το τριήμερο 26-28/11:
1) Εισιτήριο διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες από 100 ευρώ στην τιμή των 48 ευρώ.
2) Ετήσια συνδρομή στο Panachaiki TV από 36 ευρώ στην τιμή των 25 ευρώ – Μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα στο Panachaiki TV για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό από τα 5,50 ευρώ στην τιμή των 3 ευρώ.
3) Τιμή γενικής εισόδου στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό μόνο με ηλεκτρονική αγορά από την TicketMaster από 10 ευρώ στην τιμή των 5 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα που θα πωλούνται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα κοστίζουν όλα 7 ευρώ.
4) Προ-παραγγελία της επίσημης φανέλας της ομάδας μας μέσω του panachaikifc1891.gr από 45 ευρώ στην τιμή των 25 ευρώ.
*Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν από την Παρασκευή (26/11), ενώ για την αγορά της φανέλας θα προστεθεί στην ιστοσελίδα εντός των ημερών μία καρτέλα μέσω της οποίας όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να δηλώσει ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον για την αγορά όπως ακριβώς γινόταν και με τα εισιτήρια διαρκείας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement